UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Дај не свршувајте ,кога у финале ќе го изедат цел и уште ќе тражат

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Абе нели приметивте дека судиите се у салба форма затоа губи последниве три утакмици Барса :pos:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
хахахха Иванович на крај колку беше збунет, му викаат нема да играш у финале и овој го гледа репортеров ко теле хахахаххаха

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.567
Поени од реакции
4.224
Честитки до навивачите на Челзи, заслужено се пласираа во финале дури и покрај црвениот картон на Тери и пеналот, Барселона не успеа да ги елиминира, со среќа во Минхен и се надевам дека ќе освоите ЛШ за прв пат. Торес звер (y) ајде да видиме што сега ќе пишуваат медиумите за него утре. Позрдав :)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Сите шо гледаат фудбал се радуваат освен Фарсаши и по некој од Јуве шо навија за Барса :D пуши барса пуши

FUERA
значи невероватно е колку Јувентус ви има набиено комплекси.Еве јас сум за Јуве и навивав за Челзи,не дека ми се омилени или ги мразам Барса,туку во вакви утакмици навивам за underdogs. И шо е најголема иронија,сите шо се за милан тролаја како на секоја утакмица на барса му судат пенали :facepalm:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Дај не свршувајте ,кога у финале ќе го изедат цел и уште ќе тражат
Wait a minute....i think I heard that before....
Oh yeah...:
Valencia 6th matchday group stage
Napoli 1st leg.
Napoli 2nd leg
Benfica 1st leg
Benfica 2nd leg
Barcelona 1st leg
Barcelona 2nd leg

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас мислам дека ќе им биде претешко на Челзи, ќе треба Есиен стопер да е со Луиз или некој од младинците да викнат што мислам дека немаат ни еден настап сезонава во ПЛ а камоли веднаш да ги фрлиш во оган - финале ЛШ.

Како и да е, нека им е честито финалето, барем се одмаздија, го добија тоа што го посакуваа.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Да го прашаш од чија тетратка има препишувано :) Мурињо им покажа на сите како се игра со овие.

Lampard: "We watched the 2 matches that Milan played vs. Barça, and then we understood what we had to do against them
Џст сеин, и со Милан истово беше, само тамо Барса даде 2 гола од пенал, иначе сеа Милан и Челзи ќе се бореа за финале !!

Нејсе, само сакам да кажам, пушите патуљаци !!

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
значи невероватно е колку Јувентус ви има набиено комплекси.Еве јас сум за Јуве и навивав за Челзи,не дека ми се омилени или ги мразам Барса,туку во вакви утакмици навивам за underdogs. И шо е најголема иронија,сите шо се за милан тролаја како на секоја утакмица на барса му судат пенали :facepalm:
Ја од тие комплекси Јуве што ми ги има набиено неможам да спијам. Чиста вистина. Еве баш синоќа легнувам в кревет кога ме фати еден комплекс. Их, мајката око неможев да затворам. Ми се појавуваше овој розевиот ваш дрес со ѕвездата, се почуствував ко да сум Hello Kitty фацата.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
А бе какво финале вие нормални ли сте бе? За нас ова е еднакво на титула !

Сега на Сител треба да име брејкинг њус:Дечки каде идете? Да испратиме другарка. А после тоа да го прославите пласманот во финалето на Челзи така?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Догодина и Јуве ќе игра ЛШ се надевам со Барса у група ќе бидат оштетени и они со некоја судиска одлука, и тие ќе се радуваат после пораз на Барса. :D
A зошто го внесувате Јувентус во муабетов?Пеналот беше на место.Црвениот за Тери исто.Исто и резултатот.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Да ги читаш постовите во подфорумот Фан клуб Барселона = Бесценето :love:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Сини честитки со среќа во финалето. (y) Moody од вечерва почнува да верува во карма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom