значи невероватно е колку Јувентус ви има набиено комплекси.Еве јас сум за Јуве и навивав за Челзи,не дека ми се омилени или ги мразам Барса,туку во вакви утакмици навивам за underdogs. И шо е најголема иронија,сите шо се за милан тролаја како на секоја утакмица на барса му судат пеналиСите шо гледаат фудбал се радуваат освен Фарсаши и по некој од Јуве шо навија за Барса пуши барса пуши
FUERA
Wait a minute....i think I heard that before....Дај не свршувајте ,кога у финале ќе го изедат цел и уште ќе тражат
Да го прашаш од чија тетратка има препишувано Мурињо им покажа на сите како се игра со овие.
Џст сеин, и со Милан истово беше, само тамо Барса даде 2 гола од пенал, иначе сеа Милан и Челзи ќе се бореа за финале !!Lampard: "We watched the 2 matches that Milan played vs. Barça, and then we understood what we had to do against them
Ја од тие комплекси Јуве што ми ги има набиено неможам да спијам. Чиста вистина. Еве баш синоќа легнувам в кревет кога ме фати еден комплекс. Их, мајката око неможев да затворам. Ми се појавуваше овој розевиот ваш дрес со ѕвездата, се почуствував ко да сум Hello Kitty фацата.значи невероватно е колку Јувентус ви има набиено комплекси.Еве јас сум за Јуве и навивав за Челзи,не дека ми се омилени или ги мразам Барса,туку во вакви утакмици навивам за underdogs. И шо е најголема иронија,сите шо се за милан тролаја како на секоја утакмица на барса му судат пенали
A зошто го внесувате Јувентус во муабетов?Пеналот беше на место.Црвениот за Тери исто.Исто и резултатот.Догодина и Јуве ќе игра ЛШ се надевам со Барса у група ќе бидат оштетени и они со некоја судиска одлука, и тие ќе се радуваат после пораз на Барса.