Имаа.Наполи шут на гол НЕМАА(проверете ако сакате официјална статистика на УЕФА).....Лелеее кој отиде светов
Damn,обожавам кога сум во правоИ Наполи и Сити ќе ги свртат утакмиците.Наполи може да извади и нерешено,ама Сити сто посто победува.
Damn,обожавам кога сум во право
НЕМАА....Провери статистика на УЕФА.Имаа.
Тоа го имам пишано пред скоро 2 години и не се однесува на никаков надимак на некој играч туку лично на мене.@Bianconero
Гледам сите екипи почнале да го користат терминот,или надимак IL CAPITENO дечки ви се молам вистинскиот капитен воедно е и негов надимакот МАЛДИНИ ПАОЛО имаш доле линк види ги надимаците од твојот клуб,сигурен сум дека не си го љубел толку Малдини...
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061105031122AAJAEOt
Пс.Видич не е дрво почнува да го јаде балканскиот менталитет тоа е лошо...
--- надополнето: Oct 18, 2011 8:33 PM ---
Не претерувај!!
Ја гледав утакмицата и имаа еден шут, не сметајќи го авто голот.НЕМАА....Провери статистика на УЕФА.
Малдини не го поштоваат за капитен ни навивачите на Милан@Bianconero
Гледам сите екипи почнале да го користат терминот,или надимак IL CAPITENO дечки ви се молам вистинскиот капитен воедно е и негов надимакот МАЛДИНИ ПАОЛО имаш доле линк види ги надимаците од твојот клуб,сигурен сум дека не си го љубел толку Малдини...
Ваљда знаат од Уефа....Ако било од 70 метри може и не го рачунаат.Ја гледав утакмицата и имаа еден шут, не сметајќи го авто голот.