пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.519
- Поени од реакции
- 9.374
za Sloga od ZbazdiЗа кој тим навива? Кажувај брзо, ако знаеш. Да знаеме како да ја уплатиме.
za Sloga od ZbazdiЗа кој тим навива? Кажувај брзо, ако знаеш. Да знаеме како да ја уплатиме.
Не дека моментално не е така ама во суштина само си го тргаат притисокот и нас ни го товарат. Како и да е ќе биде интересен натпревар ама очекува продолжение на серијата нули во одбрана... Колку напраивме веќе 11 по ред?“At the moment, Bayern are the lords of football," trumpeted SSC president Aurelio De Laurentiis. Coach Walter Mazzarri reckons the men from Munich are “Galactic" and “one of the strongest teams in the world," while striker Marek Hamsik thinks “together with Barcelona, they're the best on the planet."
FUCK YEAH!!!
8 u domashno i 4 u LSH... kupot ne go racuname poso se mizerni ekipite. = 12.Не дека моментално не е така ама во суштина само си го тргаат притисокот и нас ни го товарат. Како и да е ќе биде интересен натпревар ама очекува продолжение на серијата нули во одбрана... Колку напраивме веќе 11 по ред?
Taka si e.Ги сакам наполи, ама некако тешко дека ќе го победат баерн...
http://www.sport.co.uk/news/Football/58331/Two_Bayern_fans_stabbed_in_Naples.aspxTwo Bayern Munich fans were stabbed in Naples on Monday night ahead of Tuesday's Champions League clash between Napoli and the German team, Italian news agency Ansa reported.
The two men, aged 42 and 47, suffered slight injuries and were taken to the Loreto Mare hospital in the city.
According to witnesses, the men were walking along a road heading towards the main square in the city Piazza Garibaldi when some men on a pair of motorbikes pulled up alongside them and stabbed them in the shoulders with a knife.
It is not the first time this kind of attack has happened in Naples, or even in Italy.
Last year several Liverpool fans were stabbed the night before a Europa League tie in this city while Rome has also had a history of such violence ahead of Champions League games, notably against visiting English teams but also a Real Madrid fan was stabbed in the thigh a few years a go.
такви не постојат во билтенотza Sloga od Zbazdi
Не знам за кој навива ама знаејќи го чоекот јас очекувам објективно судење, макар што малце ко плашлив ми делува. Играј ја на головиЗа кој тим навива? Кажувај брзо, ако знаеш. Да знаеме како да ја уплатиме.
па Барса освен на (многу) голови, не се игра поинаку...а ни тоа не е многу исплатливоНе знам за кој навива ама знаејќи го чоекот јас очекувам објективно судење, макар што малце ко плашлив ми делува. Играј ја на голови
FC Bayern Monaco?
Италијанците за Минхен викаат Монако.FC Bayern Monaco?