Мали , имаш тема Поплаки за в кладилница , таму карај врни , се сеќаваш преку компјутер дека те зезна 2-2Па дали е можно Манчестер да неможи гол да му дај на Отелул?![]()
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Мали , имаш тема Поплаки за в кладилница , таму карај врни , се сеќаваш преку компјутер дека те зезна 2-2Па дали е можно Манчестер да неможи гол да му дај на Отелул?![]()
не бе 2-2, дава гол и прво и второ ја имав.Мали , имаш тема Поплаки за в кладилница , таму карај врни , се сеќаваш преку компјутер дека те зезна 2-2![]()
Тој копач заедно со Фердинанд не дозволи ВДС да прими гол 2000 минути пред некоја година. А истиов овој судија го исклучи и Крауч лани за нешто што не беше црвен. Ако ова е за црвен, тогаш ќе треба пола премиерлигашки играчи под казна да се. Али ти гледаш италијански фудбал и ова нормално ти е.Се сеќавате кога зборев после мечот Словенија-Србија дека Видич е обичен копач и врска нема од фудбал? Тогаш навивачите на Манчестер ми рекоа дека јас би бил пресреќен ако тој некогаш потпише за Јуве. Абе такво гомно не заслужува ни во КПР да игра бе! Врска нема дечкото.
Сите штопери во Италјанскта лига да ги собереш, не вредат ко Немања бе пријателе мојСе сеќавате кога зборев после мечот Словенија-Србија дека Видич е обичен копач и врска нема од фудбал? Тогаш навивачите на Манчестер ми рекоа дека јас би бил пресреќен ако тој некогаш потпише за Јуве. Абе такво гомно не заслужува ни во КПР да игра бе! Врска нема дечкото.
Не претерувај!!Сите штопери во Италјанскта лига да ги собереш, не вредат ко Немања бе пријателе мој![]()
Рече и остана жив.Сите штопери во Италјанскта лига да ги собереш, не вредат ко Немања бе пријателе мој![]()