UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Крос 0:1 2 мин.
Кани 0:1 4 мин.
Бадштубер а.г. 39 мин.
Марчена а.г 43 мин.

Закаснил Марчена 2 мин :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Не се суди ова еве за Баерн сум ама не е пенал...
--- надополнето: Oct 18, 2011 7:52 PM ---
Што не беше причина ботов да го утне баш вака :cautious:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Се сеќавате кога зборев после мечот Словенија-Србија дека Видич е обичен копач и врска нема од фудбал? Тогаш навивачите на Манчестер ми рекоа дека јас би бил пресреќен ако тој некогаш потпише за Јуве. Абе такво гомно не заслужува ни во КПР да игра бе! Врска нема дечкото.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Некој да не има што ја гледа Бенфика-Базел да ми каже дали овие имаат абер од давање на гол или цело полувреме немале ни една шанса?
--- надополнето: Oct 18, 2011 8:17 PM ---
edit:nvm 0-2 :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се сеќавате кога зборев после мечот Словенија-Србија дека Видич е обичен копач и врска нема од фудбал? Тогаш навивачите на Манчестер ми рекоа дека јас би бил пресреќен ако тој некогаш потпише за Јуве. Абе такво гомно не заслужува ни во КПР да игра бе! Врска нема дечкото.
Тој копач заедно со Фердинанд не дозволи ВДС да прими гол 2000 минути пред некоја година. А истиов овој судија го исклучи и Крауч лани за нешто што не беше црвен. Ако ова е за црвен, тогаш ќе треба пола премиерлигашки играчи под казна да се. Али ти гледаш италијански фудбал и ова нормално ти е.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сите штопери во Италјанскта лига да ги собереш, не вредат ко Немања бе пријателе мој :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
@Bianconero
Гледам сите екипи почнале да го користат терминот,или надимак IL CAPITENO дечки ви се молам вистинскиот капитен воедно е и негов надимакот МАЛДИНИ ПАОЛО имаш доле линк види ги надимаците од твојот клуб,сигурен сум дека не си го љубел толку Малдини...
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061105031122AAJAEOt
Пс.Видич не е дрво почнува да го јаде балканскиот менталитет тоа е лошо...
--- надополнето: Oct 18, 2011 8:33 PM ---
Сите штопери во Италјанскта лига да ги собереш, не вредат ко Немања бе пријателе мој :)
Не претерувај!! :)

В

Вори

Гостин
Тери е најголем копач бе,и најостар играч што постои.Какви стартови прави само.
Другиве цвеќиња за мирисање се,сироти тие.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ебати тимот ебати што ми е ќејф Јунајтед да ги плеснат сега нареден викенд.Какво вадење гз со пропаднатиот Виљареал.:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom