UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
на џуџето чисто одземена топка од средина и наравно гол хахахахаха

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Дадоа гол челзи у вистински момент си ја искористија шансата инаку цело прво полувреме барса доминираше и у второ очекувам исто сценарио

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Нека каже кој што сака ама вака се игра против Барселона
Да имаа малку повеќе среќа Барса и да не беше Сеск тотално деконцентриран, резултатот ќе беше 1-3.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Дајте некој линк, немам телевизор тука, го гледам на тоа во онлајн да се гледа 3 макс и ве гледам го коментирате голот а кај мене усте 39та минута е :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
да не знај некој со каква топка се игра вечерва и карактеристики пошто чудно сите мајстори а никако да ја упатат таму кај што треба.....или можеби влажниот терен си го прави своето....

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Дами и господа Ви го претставувам неговото височество фудбалот...тоа е убавината на фудбалот иако вчерашната утакмица имаше повеќе жар, на Стемфорд Бриџ некако не ми ја бива атмосферава.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Доста се лигави Дрогба, или нека му влезе мушки на Бускетс и да го прекрши или нека игра фудбал. Сфаќам дека има омраза кај него, ама отекува и го сјебува тимот само.

Не знам што ви е чудно за голот на Челзи, карма си е тоа, утнеш 10 шанси, примаш гол. Не беше со Милан слично? : )

П.с. Тери ѕвер, го дупи Пујол со раката, само се поздравува со него.

R

Rigel Kent

Гостин
да не знај некој со каква топка се игра вечерва и карактеристики пошто чудно сите мајстори а никако да ја упатат таму кај што треба.....или можеби влажниот терен си го прави своето....
Pa ne bi rekol vlazen teren , poveke e dekoncetriranost na Fabregas i Alexis vo zavrsnicata , posebno poslednata sansa na Fabregas izprati ocaen sut :eek:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.886

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157