Што се игра бе? 0-3 требаше да биде. Така се играло....Нека каже кој што сака ама вака се игра против Барселона
Да имаа малку повеќе среќа Барса и да не беше Сеск тотално деконцентриран, резултатот ќе беше 1-3.Нека каже кој што сака ама вака се игра против Барселона
Дрогба дете сакам од тебе!
Да де, како со Бенфика. Најважен е поседот нели?Што се игра бе? 0-3 требаше да биде. Така се играло....
Е јебига на Дрогба му иде Знаев дека вака ќе биде, и 90% да имаат посед Барса една контра - полу контра и паѓа гол.1.
3. Челзи и контранапад - некако не ми иде.
Pa ne bi rekol vlazen teren , poveke e dekoncetriranost na Fabregas i Alexis vo zavrsnicata , posebno poslednata sansa na Fabregas izprati ocaen sutда не знај некој со каква топка се игра вечерва и карактеристики пошто чудно сите мајстори а никако да ја упатат таму кај што треба.....или можеби влажниот терен си го прави своето....
http://livetv.ru/eventinfo/113765_chelsea_barcelona/Дајте некој линк, немам телевизор тука, го гледам на тоа во онлајн да се гледа 3 макс и ве гледам го коментирате голот а кај мене усте 39та минута е
zabegana rabotaДрогба дете сакам од тебе!