UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Кладилниците !?
Од тука се гледа дека врска немаш од фудбал ... ако една барселона вас ви го чукаше и кога бевте најаки по 3;4-0 милан нереално изгуби ( фактот судиите што и беа во пресрет ) .
А тоа што сте фаворити само на хартија немој да ме смееш ќе се видиме во февруари :vozbud:
Кога тоа Барса ни го чукала 3;4-0 кога сме биле најјаки?
Жити се објасни те молам?

Значи ми се сере од вакви амеби како тебе кои немаат поима од фудбал или било каква дискусија и одат само со глава во зид мислејќи дека нивниот тим е најјак.
Јас ти кажав дека во најмала рака сме изденачени а дека кладилниците не сметаат нас за фаворити. Нигде не реков дека кладилниците се у право.

За потсетување, со Барса двата натпревари на домашен терен не ги загубивме за разлика од вас годинава кога изгубивте.
Друго немој за судии да се фаќаш жити се пошто си праиш самоубиство. Хинт: Ван Перси црвениот лани?
А преклани Барса кога не победи види со кој тим игравме па после збори дали тоа ни бил најјакиот тим.

get your facts straight следниот пат. Милан може да биде фаворит само во вашите глави, продолжете да бидете 100% сигурни дека ќе не поминете како што Манчестер беше сигурен дека ќе се квалификува во 1/8. Тоа ни годи, дај боже да биде Милан сметан за фаворит само го трга притисокот од Арсенал.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Директно,прашај го Вори ако не веруваш,наместено е директно да играат у 1/4 финале :)
Кога ќе ви го начука некој ... ќе се дистрибутирате дирекно на .!. :LOL:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Да да вреди Незнам што споредуваш , куче со маче или слон со мравка :vozbud:
Арсенал е првата екипа која успеала да постигне гол без еден единствен шут на гол :/
Chuck Norris or what? :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
:facepalm: (за последниве 5-6 страни)
Да не го повторам и јас истото.Не знам со кој памет целите кон тоа дека Арсенал не е фаворит овде.Е и тоа голем, играта му е во голем подем, а против тимови како Милан и добро се снаоѓа.Има играчи во животна форма( за разлика од милан 80 % истрошени) кои ако им биде денот сигурно победуваат.Ланска сезона беше повеќе од достоен противник на Барселона, победа во Лондон, имаше долго време водство на Кампот.Црвен непостоечки за најдобриот играч, пенал, а имаше и игра што е најважно.
Единствен проблем е тоа што Милан секогаш игра добро во ЛШ.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Арсенал е првата екипа која успеала да постигне гол без еден единствен шут на гол :/
Chuck Norris or what? :D
Добро е што не ги запукаа оти не им бегаше историјата на фудбалскиот кошмар :vozbud:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.225
Поени од реакции
14.510
Да не го повторам и јас истото.Не знам со кој памет целите кон тоа дека Арсенал не е фаворит овде.Е и тоа голем, играта му е во голем подем, а против тимови како Милан и добро се снаоѓа.Има играчи во животна форма( за разлика од милан 80 % истрошени) кои ако им биде денот сигурно победуваат.Ланска сезона беше повеќе од достоен противник на Барселона, победа во Лондон, имаше долго време водство на Кампот.Црвен непостоечки за најдобриот играч, пенал, а имаше и игра што е најважно.
Единствен проблем е тоа што Милан секогаш игра добро во ЛШ.
Реално, колку пати го имаш гледано Милан оваа сезона? Значи најмногу два-тројца има ’такви’ во прв состав. Плус, еден од нив е Неста, па муабетот е уште повеќе нелогичен. Силва, Абате, Ночерино, Боатенг, Ибра, Пато, Робињо, Аквилани, навистина, кој од кој по истрошен. Сега може математика не ми оди најдобро, но ова е далеку од 80%.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Реално, колку пати го имаш гледано Милан оваа сезона? Значи најмногу два-тројца има ’такви’ во прв состав. Плус, еден од нив е Неста, па муабетот е уште повеќе нелогичен. Силва, Абате, Ночерино, Боатенг, Ибра, Пато, Робињо, Аквилани, навистина, кој од кој по истрошен. Сега може математика не ми оди најдобро, но ова е далеку од 80%.
Ибра, Робињо ги ставам во таа категорија, а овие Аквилани, Ночерино, Абате и таквите не вреди ни да ги спомниш дека играат во тим како Милан.Јас реков дека фаворит е Арсенал, а не дека далеку е појак и сигурно поминува.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.225
Поени од реакции
14.510
Ибра, Робињо ги ставам во таа категорија, а овие Аквилани, Ночерино, Абате и таквите не вреди ни да ги спомниш дека играат во тим како Милан.Јас реков дека фаворит е Арсенал, а не дека далеку е појак и сигурно поминува.
Тогаш и Чави е истрошен и тој треба да им е хендикеп на Барса, а на теренот е поинаква приказна. А тој Абате речиси не му даде на Кристијано Роналдо да мрдне на Сан Сиро.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Да пукнеш ме насмеа:pos:

Време беше и ние лесен ждреб да добиеме, одамна не сме добиле „слободно“ коло. Ако не се потцени Базел, лесни два пати по 2:0 и доста е.
И Фергусон така си мислеше........

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Lyon- APOEL
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal