Кирца
Монк
- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 7.051
- Поени од реакции
- 2.289
Директно у 1/4 финале се пласира Барселона или?Уште сега да си кажам,во 1/4 финале сакам ЦСКА да ни се падни
Директно у 1/4 финале се пласира Барселона или?Уште сега да си кажам,во 1/4 финале сакам ЦСКА да ни се падни
Директно,прашај го Вори ако не веруваш,наместено е директно да играат у 1/4 финалеДиректно у 1/4 финале се пласира Барселона или?
Кога тоа Барса ни го чукала 3;4-0 кога сме биле најјаки?Кладилниците !?
Од тука се гледа дека врска немаш од фудбал ... ако една барселона вас ви го чукаше и кога бевте најаки по 3;4-0 милан нереално изгуби ( фактот судиите што и беа во пресрет ) .
А тоа што сте фаворити само на хартија немој да ме смееш ќе се видиме во февруари
Кога ќе ви го начука некој ... ќе се дистрибутирате дирекно на .!.Директно,прашај го Вори ако не веруваш,наместено е директно да играат у 1/4 финале
ОК немора да играме ќе се пишеме директно у 1/4А ич да не се игра???
Да да вреди Незнам што споредуваш , куче со маче или слон со мравкаЖити се објасни те молам?
За потсетување, со Барса двата натпревари ...
Арсенал е првата екипа која успеала да постигне гол без еден единствен шут на гол :/Да да вреди Незнам што споредуваш , куче со маче или слон со мравка
Да не го повторам и јас истото.Не знам со кој памет целите кон тоа дека Арсенал не е фаворит овде.Е и тоа голем, играта му е во голем подем, а против тимови како Милан и добро се снаоѓа.Има играчи во животна форма( за разлика од милан 80 % истрошени) кои ако им биде денот сигурно победуваат.Ланска сезона беше повеќе од достоен противник на Барселона, победа во Лондон, имаше долго време водство на Кампот.Црвен непостоечки за најдобриот играч, пенал, а имаше и игра што е најважно.(за последниве 5-6 страни)
Добро е што не ги запукаа оти не им бегаше историјата на фудбалскиот кошмарАрсенал е првата екипа која успеала да постигне гол без еден единствен шут на гол :/
Chuck Norris or what?
Реално, колку пати го имаш гледано Милан оваа сезона? Значи најмногу два-тројца има ’такви’ во прв состав. Плус, еден од нив е Неста, па муабетот е уште повеќе нелогичен. Силва, Абате, Ночерино, Боатенг, Ибра, Пато, Робињо, Аквилани, навистина, кој од кој по истрошен. Сега може математика не ми оди најдобро, но ова е далеку од 80%.Да не го повторам и јас истото.Не знам со кој памет целите кон тоа дека Арсенал не е фаворит овде.Е и тоа голем, играта му е во голем подем, а против тимови како Милан и добро се снаоѓа.Има играчи во животна форма( за разлика од милан 80 % истрошени) кои ако им биде денот сигурно победуваат.Ланска сезона беше повеќе од достоен противник на Барселона, победа во Лондон, имаше долго време водство на Кампот.Црвен непостоечки за најдобриот играч, пенал, а имаше и игра што е најважно.
Единствен проблем е тоа што Милан секогаш игра добро во ЛШ.
Ибра, Робињо ги ставам во таа категорија, а овие Аквилани, Ночерино, Абате и таквите не вреди ни да ги спомниш дека играат во тим како Милан.Јас реков дека фаворит е Арсенал, а не дека далеку е појак и сигурно поминува.Реално, колку пати го имаш гледано Милан оваа сезона? Значи најмногу два-тројца има ’такви’ во прв состав. Плус, еден од нив е Неста, па муабетот е уште повеќе нелогичен. Силва, Абате, Ночерино, Боатенг, Ибра, Пато, Робињо, Аквилани, навистина, кој од кој по истрошен. Сега може математика не ми оди најдобро, но ова е далеку од 80%.
Тогаш и Чави е истрошен и тој треба да им е хендикеп на Барса, а на теренот е поинаква приказна. А тој Абате речиси не му даде на Кристијано Роналдо да мрдне на Сан Сиро.Ибра, Робињо ги ставам во таа категорија, а овие Аквилани, Ночерино, Абате и таквите не вреди ни да ги спомниш дека играат во тим како Милан.Јас реков дека фаворит е Арсенал, а не дека далеку е појак и сигурно поминува.
И Фергусон така си мислеше........Да пукнеш ме насмеа
Време беше и ние лесен ждреб да добиеме, одамна не сме добиле „слободно“ коло. Ако не се потцени Базел, лесни два пати по 2:0 и доста е.