UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
А каков фудбал игра Барса !? Тотал(ен) фудбал !?
За нив можеби тоа е тотал(ен) фудбал, но за мене не е. А не вервувам дека тоа е таков и за некого од Италија, Германија... што знаеш можеби мојата замисла за тотал(ен) е подруга, на фан на Интер подруга... Секој со свој став за тоа... за некого тоа од Барса не е убав фудбал!

За вечер мислам дека ќе има едно „изненадување“... сеа на кој двобој, ќе видиме... :)
i da ima iznenaduvanje neka ima, sega nema da ja cukam glavata po zid ako gubi Bayern, gubit gubit sto da pravime ali jas mislam deka igrata ke izleze 0 - 0.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Манчестер Јунајтед: Ван Дер Сар, Евра, Браун, Смолинг, Ошеј, Карик, Сколс, Нани, Гигс, Руни, Ернандез
Клупа: Кушчак, Бербатов, Фабио, Рафаел, Валенсија, Обертан, Гибсон

Олимпик Марсеј: Манданда, Таиво, Мбиа, Хаинце, Фани, Диавара, Шеру, Лучо, Гонзалез, Жињак, Реми, Андре Ајев
Клупа: Елингон Андраде, Хилтон, Сисе, Каборе, Ајев, Абриел, Валбуена

Баерн Минхен: Крафт, Брено, Ван Бујтен, Лам, Густаво, Прањиќ, Швајнштајгер, Рибери, Робен, Милер, Гомез
Клупа: Бут, Хамит Алтинтоп, Отл, Клосе, Бадштубер, Крос, Тимошчук

Интер: Цезар, Маикон, Ранокиа, Лузио, Киву, Камбијасо, Станковиќ, Тиаго Мота, Снајдер, Пандев, Ето
Клупа: Кастелаци, Кордоба, Карја, Марига, Матераци, Кутињо, Нагамото

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Ти биди среќен шо Барса не играше финале, не се тие ко Интер со 2 разлика и да се задоволет. 5 комада не ви бегаа во Мадрид.
Со таа одбрана што ја имавме тогаш(не дека е подобра сеа) со 5 гола добро ќе поминешеме , мене ме стра дек ќе беа повеќе.
Меси, Педро(Анри), Ибрахимович vs Бадштубер, Ван Б., Демикелис :pos::pos:

Иначе вечер си испадате.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.939
Ебате судиите ебате фудбалот!:nenene:

stormspeaker