UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
В

Вори

Гостин
Рибери е најслабата алка во Баерн Минхен моментално.Сите акции ги зафркна,а промаши две колосални шанси.Поарно нека го извади,додека не му пукне филмот на Швајни па да го земе на клоци.

Иначе Баерн се изнапромашува и тоа може скапо да го чини,секако ако Интер добро го искористи сето тоа.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Баерн ако игра вака секоја утакмица ништо чудно да бидат шампиони. Свака им част како останаа смирени после голот на Ето`о и успеаа да се вратат у игра.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Riberi bil slab .Celo vreme on busi a Leo ne bese spremen mislese Robben celo vreme desno ke igra ali uste so Hamburg Robben pocna da seta levo desno sredina taka da sea tesko e da se udvoi ili utroi.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Добро бе, не даде гол Рибери и ајде најслаб е.
Кој епик фејл ќе биде за Баерн, ако испаднат...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Лошо им се пишува на шампиониве, Баерн ги отепаа за возврат за лани.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Интересна утакмица за неутралните сега во второ очекувам Баерн малце да се затвори да оди на контри и прекини

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Аууу.... Сакам Баерн - Барса четврт финале.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Интерашиве као црвеното да го гледаат, плаво!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Што се смееш бе бате, ве газат како маалски клуб да сте. Од пуста среќа не губите 5 разлика !

Не класа, 2 класи игра подобро Баерн.

Не ме сваќај погрешно, не провоцирам, и ја сакам Интер да пројде (једино би ме задоволила тужната фаца на Леонардо на крај :icon_lol: ) и како италијанска екипа сакам да помине !

Но Баерн ги изгази како бубашваби во прво !

Се надеваме дека Леонардо со неговите "тактички замисли " шо би рекол Иосоно ќе напрае некако да тргне работава !

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Што се смееш бе бате, ве газат како маалски клуб да сте. Од пуста среќа не губите 5 разлика !

Не класа, 2 класи игра подобро Баерн.

Не ме сваќај погрешно, не провоцирам, и ја сакам Интер да пројде (једино би ме задоволила тужната фаца на Леонардо на крај :icon_lol: ) и како италијанска екипа сакам да помине !

Но Баерн ги изгази како бубашваби во прво !

Се надеваме дека Леонардо со неговите "тактички замисли " шо би рекол Иосоно ќе напрае некако да тргне работава !
А што пееја кино салта росонеро во 5та минута?Би требало да нејкеш да поминат :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
А што пееја кино салта росонеро во 5та минута?Би требало да нејкеш да поминат :)

Сакам ради инает да поминат, и да имаат плус утакмице за играње со што ќе играат поуморени у Лига ! :)

A тие циганите ќе ги видим што ќе пеат на 3.4.2011 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom