UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто мора увек вакви маскоти да се јавуваат пред секој натпревар?

Ти биди среќен шо Барса не играше финале, не се тие ко Интер со 2 разлика и да се задоволет. 5 комада не ви бегаа во Мадрид.

ic ne ke mi bese krivo, od takva ekipa da llapnes 4 - 5 golla ne e tragedija posto znaeme kakov futball barca igra i kakov kalibar Barca i Real se, ama drugite mizi da te lazam.

sedi aman znaeme kako ja eliminirase Barcelona, da ne zboruvame za toa.

Да де, на првата утакмица и бапнаа највеќе голови што прими сезоната, а во втората издржаа на "Кампот" со 10 играчи. : )

Ама добро, сепак не ќе му било гајле ако изгубеле и со 5-0 од Барса, ама пусто многу повеќе болит ко ќе изгубиш од италијански клуб, макар и со 2-0... :)
Се снајдовте вие вака-така, и да изгубиме вечер, си имате занимација :pos:

Zaebaniot;415582[B напиша:
0]Ама добро, сепак не ќе му било гајле ако изгубеле и со 5-0 од Барса, ама пусто многу повеќе болит ко ќе изгубиш од италијански клуб[/B], макар и со 2-0... :)

greska pak.

poveke bolit koga ke izgubis od klub sto edvaj igra futball ako go vikas toa sto go igra inter futball, diganje bunkeri i kopanje rovovi pred 16-nikot.

Вечер очекувам да продолжи понатаму Бајерн ( 2-1 или 1-1 ) и Марсеј ( 1-1 или 2-2 ) ( ако е можно де :baeh:...извинејте ѓаволи )

Гостиве у студио + Борис = :nesvest:

greska pak.

poveke bolit koga ke izgubis od klub sto edvaj igra futball ako go vikas toa sto go igra inter futball, diganje bunkeri i kopanje rovovi pred 16-nikot.

А каков фудбал игра Барса !? Тотал(ен) фудбал !?
За нив можеби тоа е тотал(ен) фудбал, но за мене не е. А не вервувам дека тоа е таков и за некого од Италија, Германија... што знаеш можеби мојата замисла за тотал(ен) е подруга, на фан на Интер подруга... Секој со свој став за тоа... за некого тоа од Барса не е убав фудбал!

За вечер мислам дека ќе има едно „изненадување“... сеа на кој двобој, ќе видиме... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom