Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Абе дај не заебавај. Глеај малце дека Руни со врвот на копачката ја додава топката на десно. Ај успори го малце гифчево, ќе сфатиш.
Абе дај не заебавај. Глеај малце дека Руни со врвот на копачката ја додава топката на десно. Ај успори го малце гифчево, ќе сфатиш.
Скроз небитно. Да играше Баерн фудбал ко лани, а не некоја Пеп филозофија, и 100 судии не му помагаа на Јунајтед.Priznaj deka apla sudenje u grb denes dobivte, barem ti ne si pice.
Следната сезона!Барем вие ќе играте финале сезонава, oh wait![]()
А ова највеќе држи вода.Скроз небитно. Да играше Баерн фудбал ко лани, а не некоја Пеп филозофија, и 100 судии не му помагаа на Јунајтед.
како се фрли иниеста, буски и нејмар гомна да јадатNа овие mas que un club, пенал вечерва не му свирнаја, иначе тепана беше.
Ај следната![]()
Кратени се фрејмови
Се ОК.Ako dobro sfakjam site fanovi na Junajted se falat oti pred utakmica sme se silele(nie fanovite), dodeka site igraci plus Pep imaa respektabilni izjavi za Junajted. Nema ebana logika. Okej, ajde mozi za niv ima. Toa im e maksimumot.
Иди ставај 1000ка на м.утд и а.м дека одат понатаму.Vo polufinale sakam so nekoj od Atletiko i Real da igrame.![]()
http://www1.skysports.com/football/news/11667/9241529/arjen-robben-dismisses-manchester-uniteds-chance-against-bayern-munichAko dobro sfakjam site fanovi na Junajted se falat oti pred utakmica sme se silele(nie fanovite), dodeka site igraci plus Pep imaa respektabilni izjavi za Junajted. Nema ebana logika. Okej, ajde mozi za niv ima. Toa im e maksimumot.
Ако имаш вишак време, страна 426, па навака.Ako dobro sfakjam site fanovi na Junajted se falat oti pred utakmica sme se silele(nie fanovite), dodeka site igraci plus Pep imaa respektabilni izjavi za Junajted. Nema ebana logika. Okej, ajde mozi za niv ima. Toa im e maksimumot.
Што е битно каков фудбал и која филозофија ако успееме да ја одбраниме титулата м? Минатата сезона Јувентус, Барселона и Дортмунд не играа затворено затоа и ги тепавме во сите натпревари, дома и гости. Против затворен тим секогаш е комплицирано. Откако поведовте среќа малку се отворивте. Еден Мајнц кој загуби од нас 0:2 (дури 82 мин. поведовме) се спротиставија многу подобро од вас.Скроз небитно. Да играше Баерн фудбал ко лани, а не некоја Пеп филозофија, и 100 судии не му помагаа на Јунајтед.