UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

@vidooq Bidi realen, ne se praj slep so sila.
Абе дај не заебавај. Глеај малце дека Руни со врвот на копачката ја додава топката на десно. Ај успори го малце гифчево, ќе сфатиш.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Не напунија Баерн ко паштета. Срам ми е по улица да идам.:oops:
5:0, а можеше и појќе да биде :facepalm:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.387
Priznaj deka apla sudenje u grb denes dobivte, barem ti ne si pice.
Скроз небитно. Да играше Баерн фудбал ко лани, а не некоја Пеп филозофија, и 100 судии не му помагаа на Јунајтед.

M

Mario Gómez

Гостин
Ako dobro sfakjam site fanovi na Junajted se falat oti pred utakmica sme se silele(nie fanovite), dodeka site igraci plus Pep imaa respektabilni izjavi za Junajted. Nema ebana logika. Okej, ajde mozi za niv ima. Toa im e maksimumot.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ako dobro sfakjam site fanovi na Junajted se falat oti pred utakmica sme se silele(nie fanovite), dodeka site igraci plus Pep imaa respektabilni izjavi za Junajted. Nema ebana logika. Okej, ajde mozi za niv ima. Toa im e maksimumot.
Се ОК.
А зошто делувате комплетно разочарано?

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
http://www1.skysports.com/football/news/11667/9241529/arjen-robben-dismisses-manchester-uniteds-chance-against-bayern-munich

Затоа не мрдна денеска. Кој стаса на бек да игра, дали лев или десен, дали Битнер или Џонс или Валенсија в џеб го пикна.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.989
Поени од реакции
67.816
Ако имаш вишак време, страна 426, па навака.
Читај, и ке ти стане јасно.

А за ситуацијата Руни-Шајзе, сега пак ја дадоа ситуацијата на Арена Спорт, Руни ја тргна топката на страна. Гледај ја десната нога на Руни и на vine-от твој.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
Скроз небитно. Да играше Баерн фудбал ко лани, а не некоја Пеп филозофија, и 100 судии не му помагаа на Јунајтед.
Што е битно каков фудбал и која филозофија ако успееме да ја одбраниме титулата м? Минатата сезона Јувентус, Барселона и Дортмунд не играа затворено затоа и ги тепавме во сите натпревари, дома и гости. Против затворен тим секогаш е комплицирано. Откако поведовте среќа малку се отворивте. Еден Мајнц кој загуби од нас 0:2 (дури 82 мин. поведовме) се спротиставија многу подобро од вас.

Не може секогаш така да играме, битно влезовте во топ 3 тимовите покрај Фрајбург и Леверкузен кои ни извадија нерешено 1:1. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom