Не, Баерн оди во полу финалеSo 0-0 vo Germanija , se igra prodolzenie taka?
Дојде момент и вие да се радувате на нерешено... у Лига на Шампиони... дома.Со зборовите на @RickyLFC9
ДУ-ПИ-СИ-ГИ ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА
Е ако де и да изгубиме таму, не е проблем. Битно ги спуштивме малце педериве дека мн јако играле, дека го имаат Пеп си мислат Барселона се у најбољи дани.[DOUBLEPOST=1396385706][/DOUBLEPOST]Со една утакмица не се иде понатаму.
Во Минхен тешко ќе биде за М.УТД, На Калдерон исто тешка игра. Атлетико и со 0-0 иде , а М.УТД секоја чест за оваа утакмица но ке го јадат и за оваа утакмица на Алианц Арена. Мое мислење. Може Баерн заврши со сезоната у Германија, но и М.УТД заврши истотака, ако успеат лига Европа да изборат.
Седи бе ти мирен!Дојде момент и вие да се радувате на нерешено... у Лига на Шампиони... дома.
Барем вие ќе играте финале сезонава, oh waitДојде момент и вие да се радувате на нерешено... у Лига на Шампиони... дома.
Иначе ќе направеше пантерски скок и ќе ја фатеше жива,успат ќе ја пукнеше од што ќе ја стиснеше силно.За поништениот гол Нојер намерно ја остави топката, пошто слушна свиреж од судијата.
Ама сега и вие заебавате,пред мечот се дивевте(не зборам за тебе конкретно)дека ќе не наполните за сиве години наназад,за финалето,уште па се збореа петарди.Сега кога бевте на раб да изгубите и заврши нерешено ми зборите за втората утакмица.Не знам како ќе се врати Баерн од поразов.