Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај е тој @MiaSanMia, нешо многу уверен беше у високата победа на Баерн вечерва![]()

Абе гледаше некој Барса ?
Не ја пратев ептен активно темава, ама тоа што видов 90% туѓи фанови се исмеваа на Јунајтед. Ок имаше и некој од нашите, ама мислам дека големата слика е добиена од останатите.Ама сега и вие заебавате,пред мечот се дивевте(не зборам за тебе конкретно)дека ќе не наполните за сиве години наназад,за финалето,уште па се збореа петарди.Сега кога бевте на раб да изгубите и заврши нерешено ми зборите за втората утакмица.
Ова чисто да ти пишам на тебе,не те рчкам пошо не си самобендисан ко други некои![]()
Нема Мартинез, нема Швајне, нема Тиаго за наредната.
![]()
Е ако де и да изгубиме таму, не е проблем. Битно ги спуштивме малце педериве дека мн јако играле, дека го имаат Пеп си мислат Барселона се у најбољи дани.[DOUBLEPOST=1396385706][/DOUBLEPOST]
Седи бе ти мирен!![]()

Slep si stvarno, kakvi dve noze be? Prvo vikas siguren si Svajni ne ja doprel topkata, sea vikas so dve nozi startuval.Фино фино, ова не е старт со 2 нозе?
Slep si stvarno, kakvi dve noze be? Prvo vikas siguren si Svajni ne ja doprel topkata, sea vikas so dve nozi startuval.
Valencia startuvashe so dvete nozi i ne dobi crven.
Priznaj deka apla sudenje u grb denes dobivte, barem ti ne si pice.
Го чувале за вас со Б.ДNа овие mas que un club, пенал вечерва не му свирнаја, иначе тепана беше.
Ај следната![]()

Е такво е брат чувството јебига, оти не кажи ништо за чувството ко рипаја овде пред утакмицава лесен тренинг ќе имале? Со оглед на формава сезонава, ова и те како е добар резултат за нас.Чувството кога фанови на Јунајтед се радуваат на 1:1 дома... Знам дека е последица на опинањето на сите дека 0:359 ќе изгубите, ама аман бе луѓе, за Јунајтед навивате, не за ФК Корзо Прилеп.