Ке го најдеш во Фан Клуб Баерн Минхен, изгледа добил рак до резултатот судејки според постовитеКај е тој @MiaSanMia, нешо многу уверен беше у високата победа на Баерн вечерва![]()
изгледа само јас од неутралниве...Абе гледаше некој Барса ?
Не ја пратев ептен активно темава, ама тоа што видов 90% туѓи фанови се исмеваа на Јунајтед. Ок имаше и некој од нашите, ама мислам дека големата слика е добиена од останатите.Ама сега и вие заебавате,пред мечот се дивевте(не зборам за тебе конкретно)дека ќе не наполните за сиве години наназад,за финалето,уште па се збореа петарди.Сега кога бевте на раб да изгубите и заврши нерешено ми зборите за втората утакмица.
Ова чисто да ти пишам на тебе,не те рчкам пошо не си самобендисан ко други некои![]()
Рафиња - Боа - Данте - АлабаНема Мартинез, нема Швајне, нема Тиаго за наредната.
![]()
Така е.Е ако де и да изгубиме таму, не е проблем. Битно ги спуштивме малце педериве дека мн јако играле, дека го имаат Пеп си мислат Барселона се у најбољи дани.[DOUBLEPOST=1396385706][/DOUBLEPOST]
Седи бе ти мирен!![]()
Slep si stvarno, kakvi dve noze be? Prvo vikas siguren si Svajni ne ja doprel topkata, sea vikas so dve nozi startuval.Фино фино, ова не е старт со 2 нозе?
Едино што бевте оштетени денес е пеналот што не го добивте од раката на битнер.Жолтиот на валенсиа да не го допре случајно тоа вашиот играч.Не си бладајте ај ви се молам ,ако сте толку јаки што не тепавте 0-3 ко што зборите.Избркај ми се.Slep si stvarno, kakvi dve noze be? Prvo vikas siguren si Svajni ne ja doprel topkata, sea vikas so dve nozi startuval.
Valencia startuvashe so dvete nozi i ne dobi crven.
Priznaj deka apla sudenje u grb denes dobivte, barem ti ne si pice.
Го чувале за вас со Б.ДNа овие mas que un club, пенал вечерва не му свирнаја, иначе тепана беше.
Ај следната![]()
Е такво е брат чувството јебига, оти не кажи ништо за чувството ко рипаја овде пред утакмицава лесен тренинг ќе имале? Со оглед на формава сезонава, ова и те како е добар резултат за нас.Чувството кога фанови на Јунајтед се радуваат на 1:1 дома... Знам дека е последица на опинањето на сите дека 0:359 ќе изгубите, ама аман бе луѓе, за Јунајтед навивате, не за ФК Корзо Прилеп.