UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.989
Поени од реакции
67.816
Кај е тој @MiaSanMia, нешо многу уверен беше у високата победа на Баерн вечерва :icon_lol:
Ке го најдеш во Фан Клуб Баерн Минхен, изгледа добил рак до резултатот судејки според постовите :pos:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Од прикажаното, нерешено беше најреален резултат. Јес да Баерн имаше голем посед, ама ништо не покажа денес. И понатаму Баерн е голем фаворит за да оди понатаму, макар и без Мартинез и Швајни. Јунајтед е тој кој треба да се отвори, да постигне гол, а со тоа и шансите за Баерн да постигни гол ќе се поголеми.

Како и да е, очекувам интересен реванш.

А, гледам и Атлетико извадил добар резултат, биче ептен жустро таму на реваншот. :свиркам:

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Ама сега и вие заебавате,пред мечот се дивевте(не зборам за тебе конкретно)дека ќе не наполните за сиве години наназад,за финалето,уште па се збореа петарди.Сега кога бевте на раб да изгубите и заврши нерешено ми зборите за втората утакмица.
Ова чисто да ти пишам на тебе,не те рчкам пошо не си самобендисан ко други некои :D
Не ја пратев ептен активно темава, ама тоа што видов 90% туѓи фанови се исмеваа на Јунајтед. Ок имаше и некој од нашите, ама мислам дека големата слика е добиена од останатите.
Мада не ми смета сега коментирањево и ја би реагирал така. Изигра Јунајтед јако, си заслужи резултат и тоа е.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Nа овие mas que un club, пенал вечерва не му свирнаја, иначе тепана беше.

Ај следната :ROFLMAO:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
Нема Мартинез, нема Швајне, нема Тиаго за наредната.

:pos:
Рафиња - Боа - Данте - Алаба

--------------Лам

Робен-----Крос-----Гетце------Рибери

--------------Манџукич

Не е баш за смеење работата.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Е ако де и да изгубиме таму, не е проблем. Битно ги спуштивме малце педериве дека мн јако играле, дека го имаат Пеп си мислат Барселона се у најбољи дани.[DOUBLEPOST=1396385706][/DOUBLEPOST]
Седи бе ти мирен! :icon_lol:
Така е.
Ако во случај Баерн освои Лига Шампиони никој нема да зборува за ова 1-1. Ако испаднат од М.УТД е тогаш ќе се збори. Секогаш аутсајдерите се најопасни. Ќе биде добра утакмица за гледање.:)

M

Mario Gómez

Гостин
Фино фино, ова не е старт со 2 нозе?
Slep si stvarno, kakvi dve noze be? Prvo vikas siguren si Svajni ne ja doprel topkata, sea vikas so dve nozi startuval.

Valencia startuvashe so dvete nozi i ne dobi crven.

Priznaj deka apla sudenje u grb denes dobivte, barem ti ne si pice.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Slep si stvarno, kakvi dve noze be? Prvo vikas siguren si Svajni ne ja doprel topkata, sea vikas so dve nozi startuval.

Valencia startuvashe so dvete nozi i ne dobi crven.

Priznaj deka apla sudenje u grb denes dobivte, barem ti ne si pice.
Едино што бевте оштетени денес е пеналот што не го добивте од раката на битнер.Жолтиот на валенсиа да не го допре случајно тоа вашиот играч.Не си бладајте ај ви се молам ,ако сте толку јаки што не тепавте 0-3 ко што зборите.Избркај ми се.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Голот на Бастијан, пресликан исто како онај кој му го даде на Арсенал на Алијанц.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Nа овие mas que un club, пенал вечерва не му свирнаја, иначе тепана беше.

Ај следната :ROFLMAO:
Го чувале за вас со Б.Д :)
Ќе биде јака утакмицата Реал -Дортмунд. Се надевам добар фудбал ќе има без глумење.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Чувството кога фанови на Јунајтед се радуваат на 1:1 дома... Знам дека е последица на опинањето на сите дека 0:359 ќе изгубите, ама аман бе луѓе, за Јунајтед навивате, не за ФК Корзо Прилеп.
Е такво е брат чувството јебига, оти не кажи ништо за чувството ко рипаја овде пред утакмицава лесен тренинг ќе имале? Со оглед на формава сезонава, ова и те како е добар резултат за нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom