UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.797
ЦЦ Баерн пак на Англиски терен, ако барем за 2јка треба да има убав коефициент. Ве молам немојте со истите муабети како и Милан-Атлетико кога се паднаа дека Манчестер има шанси. Манчестер нема апсолутно никакви шанси.

Атлетико-Барселона 50-50 (дури мислам Атлетико ќе не тепа али нека е 50-50)
Реал-Дортмунд 70-30
ПСЖ-Челзи 60-40
Баерн-Манчестер 100-0
Ако па не, службено да ја дадеме.

Баерн се во животињска форма, па пласман на Јунајтед е сведен на минимум.
Да беше еден меч, ке се надевав многу повеќе. Вака во двомеч, со вториот меч на гости, тешко.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Da bese Fergi trener nemase volku da gi otpisete Junajted.Inace negledam pricina zasto da ne tepaat vo Anglija,edno e sigurno deka od Arsenal podobro kje izigraat.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Во 1/4 финале го јаде Баерн, во 1/2 финале Реал и во финале им се одмаздуваме конечно на Барса. That's the way to win the Champions League. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
хех не е нешто посебно ждребов во однос на квалитет на мечеви ама ај.

Очекувам Барса да ги елиминира Атлетико онака рутинирано да изгледа сето тоа иако разликата ќе биде 1 гол или гол на гости. Реал очекувам да ги елиминира Дортмунд. ПСЖ и Челзи ќе биде можеби најнеизвесен меч ама очекувам Челзи да се пласира во 1/2 финалето. Очекувам и Баерн да го елиминира Јунајтед ама стварно не очекувам тоа да биде ептен лесно без разлика вие што го третирате Јунајтед како Гостивар да се.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
според мене
Барселона - Атлетико 60-40%
ПСЖ - Челзи 55-45%
Реал - Дортмунд 70-30%
Баерн - Манчестер 75-25%

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Незнам зашто им давате преднос на ПСЖ.Освен Ибра,Челзи е подобар во секој аспект.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Понатаму идат
  1. Барса губи од Атлетико - Атлетико Мадрид
  2. Реал го тепа дортмунд
  3. Пластикиве ми се нај несигурни али ваљда ПСЖ иде понатаму
  4. и на крај МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД го тепа баерн
Полуфинале
Јунајтед - Реал
Атлетико - ПСЖ
Финале
Јунајтед - ПСЖ

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Незнам зашто им давате преднос на ПСЖ.Освен Ибра,Челзи е подобар во секој аспект.

H

HoT IcE

Гостин
Интересна ждребка.
Баерн и Реал имаат најлесна работа од сите, но сепак оставам простор за Јунајтед за кој сум сигурен дека нема биде толку едноставно и лесно да се помине. Додека за Реал е лесно со онаква Борусија цела повредена и вон форма.
Барса и Челзи се во блага предност но ќе бидат крајно неизвесни дуели, очекувам Мурињо да биде фактор за Челзи да помине. Додека за Барса, очекувам Атлетико да ја збрише, и то:D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Затоа што ако на Ибра му е денот може сам да го исфрли било кој тим на планетава. Човекот е животно и пак ќе кажам кога му е денот не постои играч што може да го чува.

ПСЖ - Челзи ќе биде најизрамнет дуел у четвртфиналево, предност мала давам на Челзи само заради Мурињо, НЕ ради играчкиот кадар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom