UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.677
Зошто мислиш дека ПСЖ ако ги елиминира Челзи ќе биде изненадување?

Не се било кој ПСЖ сега, ептен ги потценувате а имаат и те како кадарен тим за да ги збришат Челзи.
Добро тоа што имаат квалитетни играчи, рака на срце имаат.... но сепак

Мурињо > Блан

Ете затоа Челзи ги сметам за фаворити

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Реал и Баерн се скоро сигурни полуфиналисти.

Барса ќе треба да се потруди убаво.

А, Челзи - ПСЖ ми изгледа како најизедначена утакмица. Искрено мислам дека ПСЖ има големи шанси да помине.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Зошто мислиш дека ПСЖ ако ги елиминира Челзи ќе биде изненадување?

Не се било кој ПСЖ сега, ептен ги потценувате а имаат и те како кадарен тим за да ги збришат Челзи.
Abe sto naprai ti da ne zbrisat,ne bidi smesen.Ne znaci deka ako vas Baern ve zbrisa i sea za dr da mislis deka ke bidat zbrisani.Baska vtorata doma se igra imame golema prednost.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Добро тоа што имаат квалитетни играчи, рака на срце имаат.... но сепак

Мурињо > Блан

Ете затоа Челзи ги сметам за фаворити
Абе океј али годинашниов Челзи ми е толку несигурен што не би ме чудело да го сиснат од ПСЖ ама ќе видиме.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Не се лажете дека на Барса ќе им биде лесно, тој дуел е понеизвесен и од Челзи - ПСЖ. Реал и Баерн сигурни полуфиналисти.

I

IBIZA SOUND

Гостин
spored mene real baern i celzi mi se nekako sigurni
barsa ke se pomace so atletiko :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Abe sto naprai ti da ne zbrisat,ne bidi smesen.Ne znaci deka ako vas Baern ve zbrisa i sea za dr da mislis deka ke bidat zbrisani.Baska vtorata doma se igra imame golema prednost.
Другарче ај опрај се, годинашниов ПСЖ има шанси против Челзи и тоа големи а сега како ќе заврши тој двомеч останува да видиме.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
ЦЦ Баерн пак на Англиски терен, ако барем за 2јка треба да има убав коефициент. Ве молам немојте со истите муабети како и Милан-Атлетико кога се паднаа дека Манчестер има шанси. Манчестер нема апсолутно никакви шанси.

Атлетико-Барселона 50-50 (дури мислам Атлетико ќе не тепа али нека е 50-50)
Реал-Дортмунд 70-30
ПСЖ-Челзи 60-40
Баерн-Манчестер 100-0

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Мислам океј, не се до толку тикви Јунајтед, ќе има добар фудбал за гледање.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Полека полека,ги елиминиравте више пола екипи,Џани без работа ќе го остаите немора ни да жреба више.....

Интересни дуели,иако по мое мислење пак си ги штимаат паровите такада да фаворитите не се паднат меѓу себе у четврт-финале.

Е сеа,неможат да знаат како ќе искочи на крај.

Барса,Челзи,Реал,Баерн дефинитивно на прв поглед имаат предност али ЛШ е....Една слаба утакмица и чао...Атлетико,ПСЖ не се за фрлање.

Дортмунд се у големи проблеми и тешко да можат да се справат али дефинитивно немаат што да изгубат ќе фрлат све на една карта.

Јунајтед ги глеав со Олимпиакос и тоа беше лошо,такада искрено незнам што да мислам...Треба да се изигра до крај сконцентрирано,и без многу илузии слаби биле јаки биле.Ако изигра Баерн на ниво нема да има проблем,али треба да се изигра...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Колку ме потсеќаат муабетиве на ланските четврт финалиња т.е. полуфиналиња, ова финалиња де :D
Барса-Реал ФИНАЛЕ!!!!
Доберрррррр..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom