UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не дека Ибра не е ударната сила на ПСЖ и 50% од екипата, ама имаат тие и други играчи кои се заслужни за тоа што го прикажуваат. Особено средината која лани Карло ја зачна а сеа Блан ја задржи. Матуди-Верати-Мота е една од најдобрите тројки во Европа, а туак се и Моура, Кабаје па дури и Мењез и Пасторе.

Напред покрај Ибра заборавате дека е и Кавани (неостварената желба на Челзи), а и Лавеци. Па дури и одбраната им делува добро, иако мислам дека тоа им е најризичниот дел поготово ако играат Алекс и Силва во тандем.

Ептен ги потценувате ПСЖ, во најмала рака ова ќе биде неизвесен дуел, едино во прилог на Мурињо му иде тоа што првиот меч го игра на гости.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Кое курчење фановиве на Јунајтед, ваљда не се озбилни.:D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Штета што не се паднаа Атлетико со Реал..но затоа сега Меси,Иниеста и дружината на Барселона нека му ја мислат , не дали ќе победат туку дали ќе се исповредат :D.....

Јунајтед нема никакви шанси да помини без разлика што се пишува тука и какви прогнози се даваат..едноставно нема игра за такво нешто..на онаков пресинг што го игра Баерн 2 парчиња сигурно ќе јадат на Олд Трафорд

ПСЖ-Челзи ќе има добар коефициент за 1 на првиот натпревар знаејќи дека Мурињо ќе оди да се брани

Роналдо и Балето ќе му ја издупат глата на Вајденфелер

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кое курчење фановиве на Јунајтед, ваљда не се озбилни.:D
а ти што мислиш, озбилни сме или не?
Ибра сам може да елиминира било која екипа ? Да. Ама од македонска лига. Во ЛШ вака мало морген. Во вакви мечеви се гледа целата игра, џабе една екипа напаѓа на пример ако немаат добра одбрана.

Ама ако истиве муабети ги читавме и кога играа Челзи-Бенфика :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1395404098][/DOUBLEPOST]Интересно ми е фановиве на Јунајтед до пред 3 дена нигде ги немаше па сега почнаа со коментари "Ех...ќе видите да почнат натпреварите..сега ништо..ама чекајте само..да видите.."

Али добро Нада последна умира.
Каде тоа нигде не немало? И после поразот и после победата на Олимпијакос не имаше тука. Кажи немаше пола форум на темава со спремни фори што чекаа да испаднеме. Не се правете со сила игнорантни и да зборите напамет.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не дека Ибра не е ударната сила на ПСЖ и 50% од екипата, ама имаат тие и други играчи кои се заслужни за тоа што го прикажуваат. Особено средината која лани Карло ја зачна а сеа Блан ја задржи. Матуди-Верати-Мота е една од најдобрите тројки во Европа, а туак се и Моура, Кабаје па дури и Мењез и Пасторе.

Напред покрај Ибра заборавате дека е и Кавани (неостварената желба на Челзи), а и Лавеци. Па дури и одбраната им делува добро, иако мислам дека тоа им е најризичниот дел поготово ако играат Алекс и Силва во тандем.

Ептен ги потценувате ПСЖ, во најмала рака ова ќе биде неизвесен дуел, едино во прилог на Мурињо му иде тоа што првиот меч го игра на гости.
На страната на ПСЖ е фактот што сите ги сметаат за meh тимче кое четвртфинале би било елиминирано со кој и да игра. А страшен состав се, најголем проблем на страната на Челзи барем според мене ќе е фактот што немаат расен напаѓач а од другата страна седи Тиаго Силва.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.412
Хот Ајс и Драгонот велат да не го правите Баерн толку голем фаворит против Јунајтед, а во случај да ги тепаме и во двата натпревара први ќе почнат да им се исмејуваат мислиш загубиле од ФК Гостивар (хехе), не од Баерн.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
На страната на ПСЖ е фактот што сите ги сметаат за meh тимче кое четвртфинале би било елиминирано со кој и да игра. А страшен состав се, најголем проблем на страната на Челзи барем според мене ќе е фактот што немаат расен напаѓач а од другата страна седи Тиаго Силва.
Ех сеа Челзи немале расен напаѓач. Јас мислам дека Торес и Ето се синоними за расни напаѓачи, без разлика на формата на Торес.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ех сеа Челзи немале расен напаѓач. Јас мислам дека Торес и Ето се синоними за расни напаѓачи, без разлика на формата на Торес.
ќе видиме, не викам дека не се квалитетни ама немаше да трчаат по Руни и Кавани летоска да беа така убедени. Не мора ни да значи дека тоа ќе е клучно, чисто моја претпоставка.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Се зезнале тие што ги сметаат за meh тимче.

Јас кога ја гледав со Леверкузен втората ваков останав :eek:
Значи имаа резултат, немаа никаква потреба да играат, абе луѓето ГРИЗЕА во буквална смисла на зборот, сакаа да ги наполнат Баер.
Постојано трчаа горе доле со полна пареа цел тим, од одбраната па се до Кавани.
Сите се млади, очигледно е дека се премотивирани, го имаат единствениот играч на светот што може да изигра на ниво на Меси и Роналдо, имаат и добар тренер.
Се е можно тука, 50-50 е.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ама Ето има 35 години, или 39 :P
На гости се знае дека ќе се игра затворено и ќе се чека на контра, а знае Челзи да биде опасен на контра. Дома се оди на победа, а како Ето што знае да се покаже на битни утакмици, никој друг не знае.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.412
Се зезнале тие што ги сметаат за meh тимче.

Јас кога ја гледав со Леверкузен втората ваков останав :eek:
Значи имаа резултат, немаа никаква потреба да играат, абе луѓето ГРИЗЕА во буквална смисла на зборот, сакаа да ги наполнат Баер.
Постојано трчаа горе доле со полна пареа цел тим, од одбраната па се до Кавани.
Сите се млади, очигледно е дека се премотивирани, го имаат единствениот играч на светот што може да изигра на ниво на Меси и Роналдо, имаат и добар тренер.
Се е можно тука, 50-50 е.
Добро против Леверкузен и Јунајтед трчеа и ги наполнија, против тие слаби дефанзивци, но во секој случај ПСЖ со Челзи ќе биде неизвесен дуел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom