HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
Браво најјак си во друштвото.VANPERSI LAF MAKEDONSKI
Браво најјак си во друштвото.VANPERSI LAF MAKEDONSKI
Барем слават победа која ги носи понатаму, а не пирова победа врз Баерн ко некои...Ама човек да пркне кај вас у фан клуб ќе си помисли на Барселона им правите ремунтада, а не на Олимпи факинг јакос.
Ај јас и ти опклада на аватар оти Манчестер ќе помине во 1/4 финале?
Или еве ако си во Скопје може и на милка и кока кола или на сендвич од Вили да не кажеш дека аватарот не вреди ништо.![]()
За да нервозата ти замине на 19 Март подобро е да частиш ракија(марков манастир)..А за јадење само во Дестан.
Бирај што сакаш,секако отпаѓате.![]()
Денеска си дојдов дома не сум во Скопје, се гледаме во понеделник.Не знам каде е Дестан точно, ама како што гледам на гугл е ќебапчилница, па нема да ми смета да изедам некое ќебапче на твоја сметка. Договорено.
Верувам оти Манчестер, со нормална тактика за условите на фудбалот од 2014та може да победи 2-0 со Олимпијакос. За понатака не знам...
Поправи си дур не ти дошол МиаСанМиа,пировата победа е од лани....годинава 1:1 беше...Барем слават победа која ги носи понатаму, а не пирова победа врз Баерн ко некои...
Точно е дека за клуб од рангот на Јунајтед е можеби глупо да се радува толку на победа врз Олимпијакос, ама со земање во предвид на моменталната сезона, ова е и те како можен turning point за екипата.
Но судејќи според играта, тешко...
се испосра сеаБарем слават победа која ги носи понатаму, а не пирова победа врз Баерн ко некои...
Точно е дека за клуб од рангот на Јунајтед е можеби глупо да се радува толку на победа врз Олимпијакос, ама со земање во предвид на моменталната сезона, ова е и те како можен turning point за екипата.
Да даСериозно е со Ван Перси? Пошто глеам доби удар од позади во задниот дел од коленото (нез како се вика, задколеница?), а знам дека е прилично заебано место тоа. Плус тој си има големи проблеми со колената.
Него, Олимпијакос да беа малце поприсебни и попрецизни ќе дадеа гол...каков рефлекс на Де Хеа, свака част. Каква моторика со нозете, не само овој натпревар, општо, еден куп одбрани со нозе прави. Херој на утакмицава со РВП заедно. Глуп пенал напраи тој од Олимпијакос, немаше потреба. Вториот гол не знам само како му дозволија да си се прошета, да се протне меѓу двајца и да си даде лесен гол. Голманон не знам што праеше при слободниот...се на се, супер утакмица.
На тоа и мислев де.Поправи си дур не ти дошол МиаСанМиа,пировата победа е од лани....годинава 1:1 беше...
Не за друго,ти ќе си имаш проблеми....![]()
Кажи барем зошто сум се испосрал.се испосра сеа
Specijalno idam vo prestolninata za opkladava.Денеска си дојдов дома не сум во Скопје, се гледаме во понеделник.![]()
Мајтап си играш или стварно така се вика?Да да)))))))))))))))))))))))))))))))))
De be...jas ne znam so treba da napravi uste za da go smetas za world class goalkeeper ? I ona na Suarez vo nedelata li bese na sreka, najsvez primer ?На страна тоа што не ги симпатизирам Манчстер Ј,зашто се уште мислам дека ДДГ не е тоа што треба да биде и не е толку квалитетен колку што го прават (овие одбраниве океј,спаси,ама реално и среќа имаше)?
Каков турнинг поинт, зјаат хектари празен простор во одбрана. Вечерва поминавме ради голманот и среќата.Барем слават победа која ги носи понатаму, а не пирова победа врз Баерн ко некои...
Consult a doctorНа страна тоа што не ги симпатизирам Манчстер Ј,зашто се уште мислам дека ДДГ не е тоа што треба да биде и не е толку квалитетен колку што го прават (овие одбраниве океј,спаси,ама реално и среќа имаше)?
Abe druze koja e taa sreka sto ja ima De Gea tri godini vise. Daj nekako i mene da me prati ako moze... Pa i ovoj Casillas i toj izglea zaslepen od srekata e sto vika ovoj naslednik ke mu bil, valjda se prepoznavaat. Cudno mnogu.На страна тоа што не ги симпатизирам Манчстер Ј,зашто се уште мислам дека ДДГ не е тоа што треба да биде и не е толку квалитетен колку што го прават (овие одбраниве океј,спаси,ама реално и среќа имаше)?