UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Каков турнинг поинт, зјаат хектари празен простор во одбрана. Вечерва поминавме ради голманот и среќата.
Керик и Гигс човече, среќа овие сакати од Олимпијакос.
Затоа пишав можен, ваквите победи често се пресврт, но затоа и пишав дека судејќи според играта тешко ќе се деси тоа кај Јунајтед сезонава.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Браво за Јунајтед, покажаа игра и заслужено одат понатамо. Конечно заличи на оној стариот Ман.Јун. Е сега, мое мислење е дека се најслаб тим од оние тимови кои поминаа понатаму. Не дека немаат играчки кадар и искуство за вакви натпревари, туку немаат тренер што знае да мотивира и да постави игра за позрели противници

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Како што киниса следната рунда ќе ја играме со младинскиот тим. Шмелцер отиде, Лева суспендиран. Денес очајен настап иако со последен состав играа, Обемајанг да го дадеше голот на почеток подруго ќе беше ама битно поминаа. Реално ова е и максимумот годинава. Под овие околности и соодветно е.
Коментар за другиот натпревар passing through :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
На страна тоа што не ги симпатизирам Манчстер Ј,зашто се уште мислам дека ДДГ не е тоа што треба да биде и не е толку квалитетен колку што го прават (овие одбраниве океј,спаси,ама реално и среќа имаше) :) ?
Така де среќа е да се поставиш правилно,а уствари цела голманска филозофија се состои баш од тоа.

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Браво за Јунајтед, покажаа игра и заслужено одат понатамо. Конечно заличи на оној стариот Ман.Јун. Е сега, мое мислење е дека се најслаб тим од оние тимови кои поминаа понатаму. Не дека немаат играчки кадар и искуство за вакви натпревари, туку немаат тренер што знае да мотивира и да постави игра за позрели противници
http://eeh.mk/

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
13то четврт финале ,само Баерн Минхен има толку четврт финалиња

Хејтери коментар? Или пластиката ве гребе во грло?

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
И мене ме изненадија Јунајтед, али секогаш би ги гледал нив пред некои грчишта во завршна фаза на ЛШ. (y)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
vlcsnap-2014-03-19-23h20m08s107.jpg

Според Скај бет Баерн фаворит за титула ,па барса ,реал...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.989
Поени од реакции
67.816
На страна тоа што не ги симпатизирам Манчстер Ј,зашто се уште мислам дека ДДГ не е тоа што треба да биде и не е толку квалитетен колку што го прават (овие одбраниве океј,спаси,ама реално и среќа имаше) :) ?
o_O

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Реал Мадрид и Арсенал се единствените тимови кои 17 години со ред се наоѓаат во 1/8 финалната фаза од Лигата на Шампионите. Манчестер Јунајтед (18), Реал Мадрид (17) и Арсенал (17) се единствените тимови кои толку години (18 и 17) последователно обезбедиле пласман во фазата по групи.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.989
Поени од реакции
67.816
:pos:

Нишо спектакуларно бе, 2 пати спасува чист гол а оној вториов ми е една од подобрите одбрани сезонава и сташно ме потсеќа на оваа на Дида.
Брат, заклучив дека мржњата према одредена работа им ги затвора очите на луѓето за реално да ги согледаат нештата.

Иначе, @budaletinka_r постирал коефициенти, пред вечерашниот меч, коефициентот за Јунајтед да земе ЛШ беше 400. :vozbud:

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Фала за исцрпните објаснувања,Де Геа златна топка со копачка у пакет :)
Јас па уште прашувам,тој веќе да ти бил вансериски голман :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Реал Мадрид и Арсенал се единствените тимови кои 17 години со ред се наоѓаат во 1/8 финалната фаза од Лигата на Шампионите. Манчестер Јунајтед (18), Реал Мадрид (17) и Арсенал (17) се единствените тимови кои толку години (18 и 17) последователно обезбедиле пласман во фазата по групи.
Брат коа ќе сфатите дека не е битно само да се учестува у ЛШ? :icon_lol:

Фала за исцрпните објаснувања,Де Геа златна топка со копачка у пакет :)
Јас па уште прашувам,тој веќе да ти бил вансериски голман :D
Брао бачко, те бива за скаут на ФК Прибилци, ќе искинеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom