UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Јуве пријатно ме изненади вечерва. Изгубија за глупост. Пеналот е чист пенал, небеше тоа скок па го јавнал па да не се суди. Шутрак е киелини си го гушна и цело време додека паѓаше го држеше гушнато. Чист пенал. За црвениот картон ако она беше црве тогаш левандоски вчера исто така требаше да добие црвен, дури и поочигледен и појак удар со лакт попи кошиелни, само теле е кош наместо да падне да се тркала по теренот он си стана ко ништо да небило. Инаку сите велите дека требало жолт да добие киелини, ако е така тогаш пак треба црвен затоа што мислам дека имаше претодно жолт за пеналот (не сум 100% сигурен).
немаше жолт, за пеналот на видал му даде жолт :facepalm:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А едно време паметно не ја посетував темава после завршување на натпреварите, сега не знам зошто се излажав :ROFLMAO:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Мислам дека муабетот е, во таква ситуација се дава жолт картон и фаул.
Зависи Мота и бускетц? Панчев против данска? Играње со лакт во фаца е директен црвен. Е сега некои и со мал допир при градење да го поткачат другиот и да почне да се тркала по теренот (како бускетц) и да си изнуди црвен. Инаку и да се дели жолт секако како втро жолт ќе си иимаше црвен и пак исто ќе беше. Ама и киелеини е теле топката доби тек на движење накај него тој наместо да ја гради топката тој отиде со расирени раце накај роналдо. Аматерски според мене и за пеналот и фаулот изигра.

G

Geezer

Гостин
Ако сакаш да реметиш почекај ги кога нема да победат и ќе постираат слики од статистиката. Вака ептен глупаво изгледаш.

Некои изрази на форумов, како '' ремет '', '' комплекс '' и така натаму, треба да се забранат. Затоа што половина од членовите не ги разбираат и ги вметнуваат во сосема погрешен контекст.

Не беше тоа ремет, не.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.769
Поени од реакции
43.974
Андерлехт, Плзен, Стеауа, Копенхаген, Селтик и Ајакс се убедливо најслабите екипи во ЛШ сезонава. Прави падобранци.

Леверкузен ме изненади позитивно. ПСЖ ора сезонава! (y)

А убедливо најкилава игра од фаворитиве имаат Реал и Јунајтед.
Е баш вечерва играта на Јунајтед беше далеку од килава. Потечна игра немале сезонава. Како сакаа создаваа шанси, само реализацијата беше заникаде. Не знам зошто тука се смеат на Манчестер, ама очигледно некои пратат фудбал само на резултати. :)

Иначе да, Јунајтед во принцип игра килаво...оддамна...

M

Mario Gómez

Гостин
Знаеш дека Гвардиола им е тренер на Баерн, кога фановите нивни се воодушевуваат на посед на топка и гола статистика.
Вау, собери некое лајкче од хејтерите.:свиркам: Сликата е голови, шутеви, посед, картони каде шо има комплетна доминација, па вреди да се стаи само што ретко се дешава некој тим уопште да не шутне.

G

Geezer

Гостин
Вау, собери некое лајкче од хејтерите.:свиркам: Сликата е голови, шутеви, посед, картони каде шо има комплетна доминација, па вреди да се стаи само што ретко се дешава некој тим уопште да не шутне.

Постот не беше хејтерски ниту пак со лоша намера. Лајковите не ми се мене храна, можеби тебе ти се. Затоа што ги споменуваш во секоја прилика.

За да спиете мирно, Баерн е број еден фаворит за ЛШ и оваа година.

@Ернесто ЧЕ Гевара

Овци не сме паселе заедно, ама со оглед на однесувањето не би ме зачудило и да си овчар.

Како ќе го сфатите постот, не е моја работа. Како отпосле ќе го протолкувате, исто така. Тоа кажува за вас и вашето незнаење.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.703
Поени од реакции
22.843
Знаеш дека Гвардиола им е тренер на Баерн, кога фановите нивни се воодушевуваат на посед на топка и гола статистика.
Абе збори колку сакаш, ама однос на шутеви 34 спрема НУЛА, од кои 21 во рамките на голот и притоа победа со 5-0, макар да е и против Плзен, што некои тука сакаат да ја омаловажат, не се гола статистика и се повод за фалба на навивачи на Баерн. Имаат право да се курчат, им се може.
Вие да сте на нивно место, вашите екипи да имаат иста статистика, ќе се срамите од статистиката, а?

Единствено нешто во што водат Плзен се фаули, жолти картони и одбрани на голманот(Нојер не знам ни дали бил присутен на овој натпревар). Тоа бате, не е гола статистика. Тоа е ДОМИНАЦИЈА.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Зависи Мота и бускетц? Панчев против данска? Играње со лакт во фаца е директен црвен. Е сега некои и со мал допир при градење да го поткачат другиот и да почне да се тркала по теренот (како бускетц) и да си изнуди црвен. Инаку и да се дели жолт секако како втро жолт ќе си иимаше црвен и пак исто ќе беше. Ама и киелеини е теле топката доби тек на движење накај него тој наместо да ја гради топката тој отиде со расирени раце накај роналдо. Аматерски според мене и за пеналот и фаулот изигра.
Работата е што Киелини доби директен црвен, немаше жолт пред тоа.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Некои изрази на форумов, како '' ремет '', '' комплекс '' и така натаму, треба да се забранат. Затоа што половина од членовите не ги разбираат и ги вметнуваат во сосема погрешен контекст.

Не беше тоа ремет, не.
Ај добро, тебе ќе те прашуваме што да пишуваме.

Што и да беше глупаво беше. Ама и те разбирам зошто не го сакаш Гвардиола, боли уште а Даворче :icon_lol:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Не беше тоа ремет, не.

Ама твоево си е дефинитивно комплекс.....и тоа Б-комплекс!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom