Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Ја усраа серијата...
Не мора да значи.
Ќе ти објаснам со метафора. Значи паричката се врти и зависи на која страна ќе падне. Сакам да кажам или серијата ќе биде ’’усерена’’ или ќе биде подобра од тоа што е, бидејќи Аштон има многу фанови, и меѓувреме Шин има многу луѓе кои го мрзат а би сакале да видат дело во кое Шин имаЛ учество, но има и шанса премиерата да биде дупло помала од тоа што треба да биде :( но има само 30 проценти шанса за тоа.
Мое мислење

Не мора да значи.
Ќе ти објаснам со метафора. Значи паричката се врти и зависи на која страна ќе падне. Сакам да кажам или серијата ќе биде ’’усерена’’ или ќе биде подобра од тоа што е, бидејќи Аштон има многу фанови, и меѓувреме Шин има многу луѓе кои го мрзат а би сакале да видат дело во кое Шин имаЛ учество, но има и шанса премиерата да биде дупло помала од тоа што треба да биде :( но има само 30 проценти шанса за тоа.
Мое мислење

Не може да се спореди хуморот на Чарли Шин со хуморот на Ештон Качер,едноставно овој вториов треба да се роди уште еднаш за да му биде до колена на првиот во глумата.
Подобра не верувам да е,само полоша може да биде,а и поради тоа немам намера да продолжам да ја гледам,ќе си ги гледам старите епизоди и ќе се смеам со одличниот хумор на Чарли Шин и Алан надоврзан со дебелото детенце,едноставно незаменливи беа.

Не може да се спореди хуморот на Чарли Шин со хуморот на Ештон Качер,едноставно овој вториов треба да се роди уште еднаш за да му биде до колена на првиот во глумата.
Подобра не верувам да е,само полоша може да биде,а и поради тоа немам намера да продолжам да ја гледам,ќе си ги гледам старите епизоди и ќе се смеам со одличниот хумор на Чарли Шин и Алан надоврзан со дебелото детенце,едноставно незаменливи беа.
Да во право си Чарли е безброј пати посмешен актер и поискусен од Ештон ама не треба да го потценуваме ни него. Како пример ќе ти го дадам That 70's Show што е почеток на атерската кариера на Ештон, гледај 2-3 епизоди, потоа гледај ја финалната епизода на каде што кажуваат се што се случило за време на снимањето, а за Ештон имаат само добро. Сакам да кажам на него не му е важно дали ќе испадне како што е напишано во скриптата него му е важно луѓето да се насмеат и да ти кажам му успева во тоа. :)

0000000000000000000two-and-a-half-men-red-1.jpg

Tapa potpis!
"No, I am your father" e quote-ot and he's certainly not laughing about it.

Него.. имав поента некаде.. о, да; Досадно е хејтањето веќе. Нема ни епизода излезено. Не дека после гледање на првата, тие што не се хардкор кои ќе изгледаат барем една, нема пак да плукате. Всадено е ова веќе.

ОКЕЈ we get it, смешен е Шин. Ама не е БОГ.
Како ситком може да излезе и двапати посмешен одошто беше сега ама никад нема да признаете.

Јас ќе продолжам да ја гледам. Ама ако хејтате барем епизода да излезе почекајте..

Можеби тебе ти е досадно. Не викам дека нема да биде смешна, можеби ќе биде hilarious, туку нема повеќе да биде Two and a half men.
Нека ги земат глумциве, нека ја прекрстат како сакаат, нека се викаат Адам, Џек и Чонси ако сакаат, и нека почнат од нова сезона. Пошто оваа заврши за мене со отпуштањето/заминувањето на Чарли од истата, и отсега ќе ја хејтам колку сакам.
За quote-ot точно знам како е.

Нека ги земат глумциве, нека ја прекрстат како сакаат, нека се викаат Адам, Џек и Чонси ако сакаат, и нека почнат од нова сезона. Пошто оваа заврши за мене со отпуштањето/заминувањето на Чарли од истата.

Па нова сезона почнуваат, 9та. И кај мене заврши со отпуштање/заминувањто на Чарли. :icon_lol:

Just pullin your leg yo, знам шо сакаш да кажеш, те сфаќам. Aли не се нервирај. Океј, имаш право стварно да ја хејташ колку сакаш, но ако одиме по правила веќе, вие само тролате. Ни ја уништувате темата. Ако немаш намера да ја гледаш, зошто си проверил нови мислења овде и зошто коментираш околу новосите кога веќе ви ги знаеме ставовите?

Чарли Шин е смешен. Бог. Ѕвер. Најјак.
Заврши серијата за мене од таму.
Ја уништија.

Океј. Сфативме.
Кога истите ствари се повторија 15 пати.

Не пресудувајте предвреме. Јас сум сигурен дека и Ештон ќе биде и те како интересен за гледање :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Beshe super ke padne katastrofaaaaaaaaaa
--- надополнето: Jul 30, 2011 6:32 AM ---

Па нова сезона почнуваат, 9та. И кај мене заврши со отпуштање/заминувањто на Чарли. :icon_lol:

Just pullin your leg yo, знам шо сакаш да кажеш, те сфаќам. Aли не се нервирај. Океј, имаш право стварно да ја хејташ колку сакаш, но ако одиме по правила веќе, вие само тролате. Ни ја уништувате темата. Ако немаш намера да ја гледаш, зошто си проверил нови мислења овде и зошто коментираш околу новосите кога веќе ви ги знаеме ставовите?

Чарли Шин е смешен. Бог. Ѕвер. Најјак.
Заврши серијата за мене од таму.
Ја уништија.

Океј. Сфативме.
Кога истите ствари се повторија 15 пати.

Целосно си во право, кога сега на трезно ќе размислам, нема потреба од тролање на темава од страна на тие со мислење како моето. И јас сум се нервирал многу пати од такви испади на луѓе во некои теми, но ете се дешавало. Така да сега со ладна глава ќе пишам, кој сака нека продолжи да ја гледа, кој не, нека не јади трици.:)

мислам дека, кога веќе продолжуваат со нов актер, барем да го сменат и името на серијата, зошто да бидеме реални веќе не се Два и пол мажи (во секоја смисла на зборот)!!

Eштон Качер ќе го глуми милијардерот со скршено срце Валден Шмит во хит серијата "Два и пол мажи".
Актерот кој го заменува Чарли Шин ќе дебитира во деветата сезона на серијата премиерно на 19 септември.
Откако ги откриле деталите за ликот на Ештон, од CBS изјавиле: "Добрата вест е што шоуто ќе остане такво какво што беше. Има голема вредност во тоа што го ангажиравме Ештон. Тој е неверојатно професионален, талентиран и надарен актер кој располага со голема посветеност и ентузијазам.

Време е за филм! | tm.mk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom