Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Ги изгледав сите сезони, супер серија..од срце ме насмеале на моменти :))

Чарли Шин ќе го гледа својот телевизиски погреб!

"Ќе го гледам мојот лажен погреб, на кој ќе приствуваат моите лажни поранешни девојки, во моето многу вистинско домашно кино со моите многу вистински жешки девојки. "- изјавил актерот за Tmz

Чарли Шин ќе го гледа својот телевизиски погреб!

"Ќе го гледам мојот лажен погреб, на кој ќе приствуваат моите лажни поранешни девојки, во моето многу вистинско домашно кино со моите многу вистински жешки девојки. "- изјавил актерот за Tmz

Thats our boy :D

gi izgledav site 8 sezoni i moram da priznam serijava e vrv, a najinteresna mi bese 8 sezona iako ima najmalce 16 epizodi ama Charlie e stvarno on fire :D

Чарли Шин планирал на 11 септември да направи голема забава за своите пријатели и заеднички да го гледаат неговиот погреб :D

Најјакото :pos:

Иначе да серијава нема да биди то шо беше.. и прочитав некој назад пишал дека во последнава епизода Чарли велел дека се преселува Париз.. не рече дека се преселува Париз туку само заминаја со Роуз на викенд таму..

Шо улога че има Ештон ? Нов вујко на Џејк од непознат е*ач на Евелин ? Безвеза.. ама ајде че видиме баш шо и како че биди не е далеку :)

no.1 reason, за сите од последниве 5 страни кои се жалеа дека серијата ќе била глупа без Чарли: Watch it, don't watch it - I get paid either way.

Леле ама пискаво гласче има Ештон. Ко Владе Илиевски да го слушам :)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Повлекувам Се што пишав, реков, помислив за продолжувањево на серијава.
Знам, заслужувам погрдни зборови на моја сметка, ама
fuck-dat-shit.jpg

ептен беше прејака првава епизода. Кој хумор, па уште на сметка на Чарли (ликот, али се подразбира Се тука).
Гледајте ја сите, нема да зажалите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom