Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Ебаве хипокрити, цела епизода се алудираше на ремет на вистинскиот Чарли Шин, бруки...
--- надополнето: Sep 20, 2011 4:37 PM ---
И, укапиравте како уствари умрел? :)

Малце бев скептичен, ама добар почеток. Ќе видиме како ќе оди понатаму.
Алан во барот :pos:

carli-sin-i-kucer-fateni-zaedno-1.jpg

Шин ја закачи заедничката фотографија на Твитер, дополнувајќи: “Му давам совети на новото дете... Со Ештон сум во бекстејџ!“
Проблематичниот актер подоцна напиша и дека му било задоволство да поразговара со Ештон и дека се надева дека еден ден ќе се гордее со него.

дали ештон се понаша како Шели купер ??
се движи баш како него, и прилично директен. можеби е само почеток :)

carli-sin-i-kucer-fateni-zaedno-1.jpg

Шин ја закачи заедничката фотографија на Твитер, дополнувајќи: “Му давам совети на новото дете... Со Ештон сум во бекстејџ!“
Проблематичниот актер подоцна напиша и дека му било задоволство да поразговара со Ештон и дека се надева дека еден ден ќе се гордее со него.

Зошто овој Качер се направил како да има 70 години? Толку му е досадно да изгледа млад? Бог да чува...А во врска со серијата сега засега е ок, но Чарли си е Чарли и никој неможе да го замени.

Леле Ештон нека се избричи под хитно! Ова доаѓа од девојка на која и се свиѓаат појше мажи со брада. Чим ја викам, значи стварно ја претерал.
Друго, читам епизодава е со рекордна гледаност. Глупав Чарли Шин, со свој камен по глава.
И трето, детево пораснало бе! Машала, машала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom