Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
навистина ли жената на Ештон, имала улога претходно во серијата???Уште у старт е лошо пошо Чарли никогаш не се ожени си имаше човекот принципи и си пиеше стално, овој не го бива цело време у депресија а и женет е и тоа со сестрата на Д-р. Мелник а Ален сеа не ја ни познава, нечини ова. Вратете го Чарли! Вратете го Чарли!
Ке остане Чарли во серијата?
Извини, не видов кога си го пишал, а јас новите сезони без него ги немав гледано, па некако те сфатив дека демек ќе се појавел во некоја од нив. Фала, како и да еСо оглед на тоа дека постот сум го напишал long ago, сега сите го знаеме исходот на Чарли Шин во серијата и како заврши сето тоа....!
Same here. Мислев дека од друго место ја знам, ама ете ја сега ми текна во која епизода беше она.А знаев дека ми е од некаде позната. Ама си мислев дека е од некоја друга серија.
FAIL.
Сите едвај чекаат да ја гледаат и топ им е дур ја глеаат и после се стаат на форумов и го ругаат качер и целата серија. Шин е најбољи точно ама да не беше причата таква каква што е џабе ќе беше и Шин и све !Чекаат да се појават The Others. Тоа е таа генерација на Lost серии. Незнаат да гледаат ситком.