Која е математикава за екипиве што се борат за 9 и 10 место? кој е офиицјално аут кој е уште ин?
Брат нема математика, треба Ѕвезда да го тепа Ефес, а Партизан Валенсија за да оди Партизан даље. Шансите Ѕвезда која не се бори за ништо да го даде својот максимум и да победи во Турција се 0%. Партизан го продаде својот пласман во плеј ин против Олимпијакос пред се, каде изгубија добиена утакмица.Која е математикава за екипиве што се борат за 9 и 10 место? кој е офиицјално аут кој е уште ин?
Ма и поразот дома од Баерн кога Пантер не направи фаул..мене тоа појќе ми боде очи..Брат нема математика, треба Ѕвезда да го тепа Ефес, а Партизан Валенсија за да оди Партизан даље. Шансите Ѕвезда која не се бори за ништо да го даде својот максимум и да победи во Турција се 0%. Партизан го продаде својот пласман во плеј ин против Олимпијакос пред се, каде изгубија добиена утакмица.
Што рипаш ти,Милано е во подобра позиција од партизан ако тепа со Макаби.Џабе и звезда ако победи со ефес и партизан ако победи.Милано е со подобар меѓусебен со партизан.Брат нема математика, треба Ѕвезда да го тепа Ефес, а Партизан Валенсија за да оди Партизан даље. Шансите Ѕвезда која не се бори за ништо да го даде својот максимум и да победи во Турција се 0%. Партизан го продаде својот пласман во плеј ин против Олимпијакос пред се, каде изгубија добиена утакмица.
Ама така се праи круг од 3 тима со ист скор. Што се гледа во таква ситуација? Ме мрзи да гуглам.Што рипаш ти,Милано е во подобра позиција од партизан ако тепа со Макаби.Џабе и звезда ако победи со ефес и партизан ако победи.Милано е со подобар меѓусебен со партизан.
Поголеми се шансите ти да ја ебеш Моника Белучи него партизан во топ 10.
Нека се јави четникот @Partizanen banditen
Така е прав си за ова.Ама така се праи круг од 3 тима со ист скор. Што се гледа во таква ситуација? Ме мрзи да гуглам.
Во секој случај мене коментарот ми беше повеќе за Партизан дека немаат шанси, не и за останатите екипи.
А и послаби се од лани рака на срце. Кабокло не е ни близу до Лесор со допринесот на и вон терен. Лесор не само што беше добар во два правци туку и беше срцето на тимот што се тиче атмосфера, поврзаност со навивачи и слично. Камински како изгубен случај делува, мада он никад не бил добар играч, ни сега ни во НБА кога играше. Не ми е јасно како си дозволи Жељко да донесе вакво нискоинтелигентно теле наместо некој што ќе биде поагилен и ќе има поголем импакт во екипата.Абе не пропушта Ефес плеј ин чим се дигнаа од пепел. Налик Хит ми се во НБА.
А и 5 порази на домашен терен не се баш малце за Партизан на онаа атмосфера.
Лани нема да го заборават изглеа.