True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
holy smokes that was intense !!

Е ако може да се корегирам од претходниот пост, минатата епизода просечно ама вторава 10 скалила погоре, Ова веќе ми се свиѓа. !

Според тоа каква жена му е мајка на ликот на Тејлор, гарант некој од тие нејзините дечковци го има малтретирано ко дете. Малце ми се виде хомофобично настроен епизодава.

Уверен бев дека Тејлор Кич е некоја актерка во серијава тоа да ти бил цајканов манекен.

Монологот на Винс Вон на почетокот од епизодата... се си мислев од некаде ќе се појави Вил Ферел и ќе се лапаат двајцата и ќе се смешкаат до плафонот :вонзем:

Оваа епизода се обидоа да ни прикажат кој е 4цата главни ликови имал поебано детство и родители.

Sigurno vo scenariovo na serijava ima zameshano prsti i George RR Martin

Толку ли од Колин аман бе доста стресови имав со ГоТ сеа и овде пак омилениот лик ми го кинат во 2 епизода ебате :facepalm: :facepalm::facepalm: иначе ништо помалце не очекував од серијава е топ П.С. соундтракот на почетокот е епик. И дали само јас викнав пред да го упуцаат Колин ПАЗИ!!! :D

:mad:

Inace, unpopular opinion valda, Vince mi se sviga bolje kako glumi negoli Rachel.
Ovaj Tylor manekenot preteruva so reakcii, faci, dvizenje.. taka da kolku i da e dobro produkciski potkovana serijata, ako e mrtov Colin ke ima ogromna dupka.

Ali ke se gleda. :mad:

многу бавно, многу досадно ова бе. само за успивање е добра серијава.

Според тоа каква жена му е мајка на ликот на Тејлор, гарант некој од тие нејзините дечковци го има малтретирано ко дете. Малце ми се виде хомофобично настроен епизодава.

Од сцената од балконот кога зјапаше во педерите на бензинската, насетувам дека ќе го направат притаен педер и со тоа HBO ќе ја продолжи традицијата од добри фаци (Oмар oд Wire, Oберин од ГОТ ) да прави буљаши и да тера педерска пропаганда.

После ГоТ отрпнав секакво потресување за смрт на главен лик. :unsure:
Штета, баш добро си почна Фарел.

Шит ми е 2рава сезона. Сеа ако преживее, глупости како преживеа 2 пати пукнат, ако не преживее дупка голема а таман се разви приказната, така да ја ебаа со тоа, колку и да беше неочекувано и wannabe GOT.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom