True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе не мрчете на за Vince Vaughn. Ќе се опраи...ваљда. :D Секако Colin Farrell ќе го краде шоуто, па кој и да бил на местото на Vince
Татко и на џандарката ми е сумњив со тоа сектата негова.

Превише очигледно би било...

Иако Vince Vaughn за почеток не изгледа баш нај нај, мислам дека највеќе ќе не изненади.
Интрото - песниште! :vozbud:
Едит: Taylor Kitsch :love: :D

Се мислев да ви ја спојлерисам сезонава...

ај не....

Само што ги изгледав последните епизоди од прва сезона. Одличен финиш, глумците искинаа, можеле само подобро интро. Влегов на темава и дури сега дознав дека нова екипа има за втора сезона. Од кои причини ги прават овие ротации?

*бара торент за новата епизода.

Слаба премиера на вторава сезона очекував многу повеќе :( :cautious:

Првав епизода од втора сезона беше прилично слаба,имавме големи очекувања.Тоа се должеше на тоа што сега се почнува со нова приказна и мора да се запознаеме со новите ликови.Ке се стрпиме и ке видиме како ке се одвива понатака серијава.

Една работа ме заинтересира од првата епизода.
What the fack is this?
TDS2-Bird-Head_1200_785_81_s.jpg

На Винс Вон сите со предрасуда му влеговме дека е чкарт глумец(што и е заедно со тој дебилот Овен Вилсон ) ама ја не знам што толку лошо направи.

На Винс Вон сите со предрасуда му влеговме дека е чкарт глумец(што и е заедно со тој дебилот Овен Вилсон ) ама ја не знам што толку лошо направи.
Па не дека направи Винс Вон нешто многу лошо, али има просечна глума за една битна улога.

А бе не зезајте, цела епизода го пцуеше Каспер зашо го нема.. не треба ни да се помисли на Винс Вон, ни мотив има ни ништо :) Тој шо го убил точно знаел кога да го убие... Русинот смрди

Бате, ти си со титлот на македонски?? :)

Првав епизода од втора сезона беше прилично слаба,имавме големи очекувања.Тоа се должеше на тоа што сега се почнува со нова приказна и мора да се запознаеме со новите ликови.Ке се стрпиме и ке видиме како ке се одвива понатака серијава.

Една работа ме заинтересира од првата епизода.
What the fack is this?
TDS2-Bird-Head_1200_785_81_s.jpg
Мислам дека треба да симболизира смрт, дека до таа сцена не се знаеше дека Каспер е мртов. Нели идната сцена кога даваа во колата во кривината се навали Каспер и се „виде“ дека е мртов за прв пат.

Ништо не можев да слушам шо збораа, шо ќе беше тоа мрморење. Морав титлови да барам.

Mене и вторава епизода ми беше добра, ама гледам пак има полно луѓе шо се жалат дека не е исто. Пак ќе речам, не ни треба да е исто. Ни на Фарго втората сезона нема да е иста. Чисто субјективни се коментарите за сценарито, за режијата, за се друго. Да си беше нова серија, сите ќе ја фалевме колку е добра. Зборот ми е, уште се нема докажано. Реално ако збораме исто беше и со првата. Експлодира во популарност дури по таа феноменалната сцена во четвртата епизода. Дајте и време и на втората, сега за сега си е супер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom