True Detective

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Ај бе не мрчете на за Vince Vaughn. Ќе се опраи...ваљда. :D Секако Colin Farrell ќе го краде шоуто, па кој и да бил на местото на Vince
Татко и на џандарката ми е сумњив со тоа сектата негова.
Превише очигледно би било...

Член од
18 ноември 2014
Мислења
694
Поени од реакции
1.778
Иако Vince Vaughn за почеток не изгледа баш нај нај, мислам дека највеќе ќе не изненади.
Интрото - песниште! :vozbud:
Едит: Taylor Kitsch :love: :D

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Се мислев да ви ја спојлерисам сезонава...

ај не....

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Само што ги изгледав последните епизоди од прва сезона. Одличен финиш, глумците искинаа, можеле само подобро интро. Влегов на темава и дури сега дознав дека нова екипа има за втора сезона. Од кои причини ги прават овие ротации?

*бара торент за новата епизода.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
Слаба премиера на вторава сезона очекував многу повеќе :( :cautious:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Првав епизода од втора сезона беше прилично слаба,имавме големи очекувања.Тоа се должеше на тоа што сега се почнува со нова приказна и мора да се запознаеме со новите ликови.Ке се стрпиме и ке видиме како ке се одвива понатака серијава.

Една работа ме заинтересира од првата епизода.
What the fack is this?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.126
На Винс Вон сите со предрасуда му влеговме дека е чкарт глумец(што и е заедно со тој дебилот Овен Вилсон ) ама ја не знам што толку лошо направи.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
На Винс Вон сите со предрасуда му влеговме дека е чкарт глумец(што и е заедно со тој дебилот Овен Вилсон ) ама ја не знам што толку лошо направи.
Па не дека направи Винс Вон нешто многу лошо, али има просечна глума за една битна улога.

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
А бе не зезајте, цела епизода го пцуеше Каспер зашо го нема.. не треба ни да се помисли на Винс Вон, ни мотив има ни ништо :) Тој шо го убил точно знаел кога да го убие... Русинот смрди
Бате, ти си со титлот на македонски?? :)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Првав епизода од втора сезона беше прилично слаба,имавме големи очекувања.Тоа се должеше на тоа што сега се почнува со нова приказна и мора да се запознаеме со новите ликови.Ке се стрпиме и ке видиме како ке се одвива понатака серијава.

Една работа ме заинтересира од првата епизода.
What the fack is this?
Мислам дека треба да симболизира смрт, дека до таа сцена не се знаеше дека Каспер е мртов. Нели идната сцена кога даваа во колата во кривината се навали Каспер и се „виде“ дека е мртов за прв пат.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ништо не можев да слушам шо збораа, шо ќе беше тоа мрморење. Морав титлови да барам.

Mене и вторава епизода ми беше добра, ама гледам пак има полно луѓе шо се жалат дека не е исто. Пак ќе речам, не ни треба да е исто. Ни на Фарго втората сезона нема да е иста. Чисто субјективни се коментарите за сценарито, за режијата, за се друго. Да си беше нова серија, сите ќе ја фалевме колку е добра. Зборот ми е, уште се нема докажано. Реално ако збораме исто беше и со првата. Експлодира во популарност дури по таа феноменалната сцена во четвртата епизода. Дајте и време и на втората, сега за сега си е супер.

Kajgana Shop

На врв Bottom