True Detective

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
holy smokes that was intense !!

Е ако може да се корегирам од претходниот пост, минатата епизода просечно ама вторава 10 скалила погоре, Ова веќе ми се свиѓа. !

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Според тоа каква жена му е мајка на ликот на Тејлор, гарант некој од тие нејзините дечковци го има малтретирано ко дете. Малце ми се виде хомофобично настроен епизодава.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.412
Поени од реакции
25.297
Уверен бев дека Тејлор Кич е некоја актерка во серијава тоа да ти бил цајканов манекен.

Монологот на Винс Вон на почетокот од епизодата... се си мислев од некаде ќе се појави Вил Ферел и ќе се лапаат двајцата и ќе се смешкаат до плафонот :вонзем:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Оваа епизода се обидоа да ни прикажат кој е 4цата главни ликови имал поебано детство и родители.

Член од
5 јули 2008
Мислења
418
Поени од реакции
11
Sigurno vo scenariovo na serijava ima zameshano prsti i George RR Martin

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Толку ли од Колин аман бе доста стресови имав со ГоТ сеа и овде пак омилениот лик ми го кинат во 2 епизода ебате :facepalm: :facepalm::facepalm: иначе ништо помалце не очекував од серијава е топ П.С. соундтракот на почетокот е епик. И дали само јас викнав пред да го упуцаат Колин ПАЗИ!!! :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
:mad:

Inace, unpopular opinion valda, Vince mi se sviga bolje kako glumi negoli Rachel.
Ovaj Tylor manekenot preteruva so reakcii, faci, dvizenje.. taka da kolku i da e dobro produkciski potkovana serijata, ako e mrtov Colin ke ima ogromna dupka.

Ali ke se gleda. :mad:

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
многу бавно, многу досадно ова бе. само за успивање е добра серијава.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.737
Поени од реакции
11.614
Подобра од првата сезона сега за сега.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.165
Поени од реакции
37.741
Мене дефинитивно сезонава ич не ми прави мерак.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.981
Поени од реакции
51.076
Според тоа каква жена му е мајка на ликот на Тејлор, гарант некој од тие нејзините дечковци го има малтретирано ко дете. Малце ми се виде хомофобично настроен епизодава.
Од сцената од балконот кога зјапаше во педерите на бензинската, насетувам дека ќе го направат притаен педер и со тоа HBO ќе ја продолжи традицијата од добри фаци (Oмар oд Wire, Oберин од ГОТ ) да прави буљаши и да тера педерска пропаганда.

Член од
18 ноември 2014
Мислења
694
Поени од реакции
1.778
После ГоТ отрпнав секакво потресување за смрт на главен лик. :unsure:
Штета, баш добро си почна Фарел.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Шит ми е 2рава сезона. Сеа ако преживее, глупости како преживеа 2 пати пукнат, ако не преживее дупка голема а таман се разви приказната, така да ја ебаа со тоа, колку и да беше неочекувано и wannabe GOT.

Kajgana Shop

На врв Bottom