првата и втората сезона немаат допирни точки, оваа е сосема друга серија само го носи истото име, нез како уште ги споредувате!!
иначе Колин не е мртов, ќе се врати како вајт вокер..
Ја разбирам утепување „главен лик“ (ако уопште било планирано да биде главен) ама остај бар некоја епизода да го запознаеме и да се приврземе за него.
Добра е сезонава, ми се свиѓа, кажа некој погоре, депресивана е до пичку матер, целото тоа градче, како некоја македонска транзициска приказна е.
Едино нешто шо не можам да поднесам е овој младиот полицаец-педер. Мислам јасно е 200% дека е педер, толку му е антипатичен, неинтересен, ниту ме интересира неговата приказна, само се надевам дека ќе има мала минутажа или дека ќе го отепаат брзо.
Рејчел, ми се свиѓа ликот нејзин, има тука потенцијал.
Ако преживее Реј од ова пукање, онда Џон Сноу треба да стане како ништо да не било, да го истресе снегот од униформата и да си продужи даље, нит воксреснувања, нит курци му требаат
Велкоро не е испукан во стомак, туку е без муда...Исто така видовме и Каспер е останат без муда со сачмарица од блиску, така барем потврди тој лекарот кога беа собрани на консултација кај него.
Најверојатно истиот лик што го убил Каспер, го убива и Велкоро...Ова нешто како трејд марк би му дошло.
Детектив без муда не верувам дека ќе да помине во оваа серија.
Знаев дека серијава воглавном ќе биде срање уште кога ја видов Rachel McAdams во трејлерот, а потоа и маникенот, а потоа и Vince Vaughn мада последниов ок испадна но Rachel беше клучна за да не очекувам ништо посебно од сезонава.
Кои заклучоци ги вадите од само 1-2 епизоди да ви се чуди човек. Ако видите на улица чанта што внатре има милион долари ќе ја одминете само затоа што не ви се свиѓа бојата. Ццц...
Мене од сите само Тејлор Кич ми смета, некако ме напнува секоја сцена со него. И глумата му е try hard што на моменти ми изгледа како да излегол од некоја италијанска теленовела.
Винс Вон за чудо не е лош, тамбс ап за него.
Зошто толку се плука по Кич не ми е јасно, многу добро глуми и се развива ликот овие две епизоди. Рејчел е добра и многу секси, уживам додека ги гледам нејзините сцени. Супер дуо се со шпанецот детектив.[DOUBLEPOST=1435787074][/DOUBLEPOST]Во обична серија муабетот од почетокот во креветот ќе беше веројатно со еден кадар, но не и во Детективите. Овој потег ептен ми остави впечаток
Абе да отворевте на Imdb барем и да видевте кој глуми во третата епизода ако не, многу дилеми ќе ви бидат решени па и околу смртта (или на линков да речиме во Videos првото, барем во овие две епизоди не помина таква сцена ко шо си стои сликчето пред да го кликните видеото)
Инаку вчера планирав да ја гледам само прва епизода (пошто не ми беше гледана ради факултетов и полгање) а за втората реков ќе си пружам задоволство и денеска. Али џабе си реков, после прва одма ја симнав и ја изгледав и втора. Ми се бендисува тоа што во оваа сезона си владее некоја депре атмосфера со прекрасна музика во тоа пабчето. Како што очекував фокусот е поставен во Колин кој засега одлично се носи со улогата, а очекувам тек допрва да растури. Женската е ок, младото џандарче е тро геј, али нека го, нека глуми таму нешто. Засега приказната се префрла на неколку ниво на криминал, меѓу кој се појавува и малку посложен организиран во позадина со интересни ликови и зделки.
И друга работа од тоа што прочитав на темава, нз колку од вас заприметија кога овие двајцава правеа разговор со тој психологот на изгорениов, едно време фокусот од камерата така фино влезе во еден објект кој му беше поставен на масата, со форма на ваЏајна, по мое доста сличен со колекцијата предмети кои ги имаше братот во куќата (во стилот или лажна тревога да не насочат режисерите на вмешаност на психологот, кој патем ептен фаца ми се виде, или пак вистински ќе има некое влијание и поврзаност)
Како и да е засега сум прилично задоволен. Нешто сосема поразлично од прва, како што очекував и се надевав дека ќе биди, а лично за мене интересно и квалитетно.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.