True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Со татко ми ја почнав наново, и прво појавување на Татл - „е овај ми има фаца ко да е одговорен, сумлив ми е ептен“. Се сврти накај мене и ме начека кај шо го гледам :eek:

Со татко ми ја почнав наново, и прво појавување на Татл - „е овај ми има фаца ко да е одговорен, сумлив ми е ептен“. Се сврти накај мене и ме начека кај шо го гледам :eek:

Добро утро.

Добро утро.
Kaj ans vo kambera afternooon e hehe.
Шо не ти е јасно, татко ми од прва го погоди, тоа ме зачуди. Овде колку шо знам никој од прво појавување на типот не го посочи како сомнителен. Или ти го погоди ама заборај да се пофалиш?

Шо не ти е јасно, татко ми од прва го погоди, тоа ме зачуди. Овде колку шо знам никој од прво појавување на типот не го посочи како сомнителен. Или ти го погоди ама заборај да се пофалиш?
Ја пишав одма дека дебелиот ми е најсомнителен, уште кога се поздрави со Раст како го погледна, знаев, ама не сакав да пишувам одма на тема да се фалам. Еве сеа се пофалив. Ај лајк4е.:P

Вракај назад и читај , што да ти кажам.

Ме копка да ве читам, but im stronger than that!

До сеа, 4 епизоди, факинг осом.
Плус ликот на Рост, маме му јебем, омилен лик ми се чини до сеа шо сум го глеал некаде. Било филм или серија. Ставовите, движењата, начинот на кој се изразува. Марти е класика детектив али муш. Сеа ми е пуштена и петтата да се симнува.

Неќам повеќе да ја глобам сеа, ваљда коа ќе ја изгледам цела.

Го имаше видеово низ порталиве...

What? ...... What?

Колку идиотско видео, а што друго и да се очекува од Е!

Серијалот True Detective си е е топ, доби куп позитивни осврти од реномирани критичари, и на некој начин прикажа автентичност...е сега нормално е да има вакви типчиња кои сакаат да скубнат малку од популарноста ;)

tumblr_n21e7nPeF31qdym4po1_500.jpg

tumblr_n1y5toLvbT1qcnr9zo1_500.jpg

Јака маицава!! (y)
$_58.JPG

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom