True Detective

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Со татко ми ја почнав наново, и прво појавување на Татл - „е овај ми има фаца ко да е одговорен, сумлив ми е ептен“. Се сврти накај мене и ме начека кај шо го гледам :eek:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.226
Поени од реакции
8.335
Со татко ми ја почнав наново, и прво појавување на Татл - „е овај ми има фаца ко да е одговорен, сумлив ми е ептен“. Се сврти накај мене и ме начека кај шо го гледам :eek:
Добро утро.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Добро утро.
Kaj ans vo kambera afternooon e hehe.
Шо не ти е јасно, татко ми од прва го погоди, тоа ме зачуди. Овде колку шо знам никој од прво појавување на типот не го посочи како сомнителен. Или ти го погоди ама заборај да се пофалиш?

Член од
26 ноември 2013
Мислења
153
Поени од реакции
181
Шо не ти е јасно, татко ми од прва го погоди, тоа ме зачуди. Овде колку шо знам никој од прво појавување на типот не го посочи како сомнителен. Или ти го погоди ама заборај да се пофалиш?
Ја пишав одма дека дебелиот ми е најсомнителен, уште кога се поздрави со Раст како го погледна, знаев, ама не сакав да пишувам одма на тема да се фалам. Еве сеа се пофалив. Ај лајк4е.:P

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.226
Поени од реакции
8.335
Вракај назад и читај , што да ти кажам.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Ме копка да ве читам, but im stronger than that!

До сеа, 4 епизоди, факинг осом.
Плус ликот на Рост, маме му јебем, омилен лик ми се чини до сеа шо сум го глеал некаде. Било филм или серија. Ставовите, движењата, начинот на кој се изразува. Марти е класика детектив али муш. Сеа ми е пуштена и петтата да се симнува.

Неќам повеќе да ја глобам сеа, ваљда коа ќе ја изгледам цела.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Го имаше видеово низ порталиве...

What? ...... What?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Колку идиотско видео, а што друго и да се очекува од Е!

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Серијалот True Detective си е е топ, доби куп позитивни осврти од реномирани критичари, и на некој начин прикажа автентичност...е сега нормално е да има вакви типчиња кои сакаат да скубнат малку од популарноста ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom