True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
I can't see from all these double standards :гик:

Инаку размислував за тоа
Дали намерно одбра да спие со Раст за да ги скара со Марти? Така ми се чини. Кога се расплака кај него го тераше да си оди оти Марти ќе биде скршен дека не смее да знае, а веднаш вечерта му кажа.

You know nothing Darling Snow.

Намерно одбра, проба со странец али кажа дека немало да го повреди тоа доволно, сакала сигурно нешто што ќе боли. А се расплака за Раст дека и беше жал што го искористи, ама морало.. не за Марти, знаеше дека ќе му каже нему уште пред да се деси. Впрочем тоа и беше и намерата.

Да, знаев дека ќе следи ова.
Ептен дежа-ву момент постана после Скајлер.
Очекувам сега и во Game of Thrones, Калиси да му каже на Ser Jorah> I fucked Daario Naharis.

tumblr_n1k6qcicfL1qasthro1_500.jpg

:pos:

Сигурно ќе има жена, „феминисткиве“ не прекинаа да дрндаат за тоа.
Не сфаќаат дека поентата на оваа сезона беше тоа дека жените се угнетуваат. Исто како да кажеш дека во „12 years of slave“ на црнците им се случуваат само лоши работи. Тоа е поентата.

Не ја личи жена детектив :D (речете турвиор педер, турвиор шовинист).

Taman mislev deka posle prvava sezona veke nema sansi da najdat dobri glumci od takov tip ama denes eve sam se demantirav koga e vo prasanje Bardem (eden od moite omileni) :D a za zenskiov lik ne komentiram pred vreme a veruvam deka od HBO znaat sto pravat, pa nisto cudno da ja zasakam poveke i od McConaughey da receme :P

Taman mislev deka posle prvava sezona veke nema sansi da najdat dobri glumci od takov tip ama denes eve sam se demantirav koga e vo prasanje Bardem (eden od moite omileni) :D a za zenskiov lik ne komentiram pred vreme a veruvam deka od HBO znaat sto pravat, pa nisto cudno da ja zasakam poveke i od McConaughey da receme :P

Не е официјално ништо, направено е од некој фан на серијата кој сака овие да бидат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom