True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Ликот на Метју ни Зозе Мурговски неможе да го преведе на македонски ;-)

Не можев да издржам, изгледав со англиски и можам да кажам дека супер поминав. :D

На почеток мислев дека ќе биде добро што ќе се менуваат ликовите секоја сезона, ама по две изгледани епизоди не го сметам тоа за добро. Јак впечаток ми оставија Раст и Марти. :)

Само што ја изгледав 2ра епизода. Перфекција. Амбиентот, глумата, целата епизода беше совршенство. Изненаден сум како глуми Метју.
Иначе, таа цицка, дефинтивно е за медал.

HBO си е класа за себе...кастинг на ниво, и нормално се останато...вообичаено ги гледаме големите мегалополиси, ама сега дијаметрално спротивно, „конзервативните јужњаци“ и нивниот (не)морал...со само две епизоди оставаат впечаток...

Само што ги изгледав двете епизоди, перфекција од глума, ептен јак впечаток ми оставија Раст и Марти.

Се надевам серијава ќе биде добра како овие две епизоди. (y)

:cuc:За серијава, посебно за глумата на Метју.

ме остава без зборови, приказната, глумата лелел одлично, браво ХБО, браво.

П.С. за вие што сакавте со превод, бујрум http://videotrazilica.com/ ги имате и двете епизоди

и убиецот се знае веќе во серијата

И јас мислам дека е еден од детективите, но како и да е да не им ја расипуваме серијта на другите, да си молчиме

И јас мислам дека е еден од детективите, но како и да е да не им ја расипуваме серијта на другите, да си молчиме
Јас мислам не, дали така мислите затоа што сега нив ги испрашуваат? Мене ми се чини дека тоа се прави затоа што овие новите детективи немаат никакви докази за тоа кој би можел да го изврши убиството па се обидуваат преку Раст и Марти да дознаат нешто повеќе. Инаку според промото за новата епизода, веројатно погодивте дека жената на Марти ќе се сплетка со Раст не верував јас во таков заплет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom