- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.151
- Поени од реакции
- 8.946
Ликот на Метју ни Зозе Мурговски неможе да го преведе на македонски ;-)Добро бе, за колку време излага српски/хрватски превод?!
Ликот на Метју ни Зозе Мурговски неможе да го преведе на македонски ;-)Добро бе, за колку време излага српски/хрватски превод?!
Не можев да издржам, изгледав со англиски и можам да кажам дека супер поминав.Ликот на Метју ни Зозе Мурговски неможе да го преведе на македонски ;-)
Мислиш на еден од детективите?и убицеот се знае веќе во серијата
Јас мислам не, дали така мислите затоа што сега нив ги испрашуваат? Мене ми се чини дека тоа се прави затоа што овие новите детективи немаат никакви докази за тоа кој би можел да го изврши убиството па се обидуваат преку Раст и Марти да дознаат нешто повеќе. Инаку според промото за новата епизода, веројатно погодивте дека жената на Марти ќе се сплетка со Раст не верував јас во таков заплет.И јас мислам дека е еден од детективите, но како и да е да не им ја расипуваме серијта на другите, да си молчиме
Мислиш на еден од детективите?
И јас мислам дека е еден од детективите, но како и да е да не им ја расипуваме серијта на другите, да си молчиме