True Detective

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Ликот на Метју ни Зозе Мурговски неможе да го преведе на македонски ;-)
Не можев да издржам, изгледав со англиски и можам да кажам дека супер поминав. :D

На почеток мислев дека ќе биде добро што ќе се менуваат ликовите секоја сезона, ама по две изгледани епизоди не го сметам тоа за добро. Јак впечаток ми оставија Раст и Марти. :)

H

HoT IcE

Гостин
Само што ја изгледав 2ра епизода. Перфекција. Амбиентот, глумата, целата епизода беше совршенство. Изненаден сум како глуми Метју.
Иначе, таа цицка, дефинтивно е за медал.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
HBO си е класа за себе...кастинг на ниво, и нормално се останато...вообичаено ги гледаме големите мегалополиси, ама сега дијаметрално спротивно, „конзервативните јужњаци“ и нивниот (не)морал...со само две епизоди оставаат впечаток...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Само што ги изгледав двете епизоди, перфекција од глума, ептен јак впечаток ми оставија Раст и Марти.

Се надевам серијава ќе биде добра како овие две епизоди. (y)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.075
True Quality треба да се вика серијава.. :vozbud:

Кој импакт од само две епизоди...

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.835
Поени од реакции
2.695
:cuc:За серијава, посебно за глумата на Метју.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
ме остава без зборови, приказната, глумата лелел одлично, браво ХБО, браво.

П.С. за вие што сакавте со превод, бујрум http://videotrazilica.com/ ги имате и двете епизоди

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.202
Поени од реакции
8.295
и убиецот се знае веќе во серијата

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
И јас мислам дека е еден од детективите, но како и да е да не им ја расипуваме серијта на другите, да си молчиме

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
И јас мислам дека е еден од детективите, но како и да е да не им ја расипуваме серијта на другите, да си молчиме
Јас мислам не, дали така мислите затоа што сега нив ги испрашуваат? Мене ми се чини дека тоа се прави затоа што овие новите детективи немаат никакви докази за тоа кој би можел да го изврши убиството па се обидуваат преку Раст и Марти да дознаат нешто повеќе. Инаку според промото за новата епизода, веројатно погодивте дека жената на Марти ќе се сплетка со Раст не верував јас во таков заплет.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.202
Поени од реакции
8.295

Kajgana Shop

На врв Bottom