True Detective

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.406
Поени од реакции
85.355
Интересни...сцени..имаше вторава епизода...

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Добро бе, за колку време излага српски/хрватски превод?!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Јас со англиски превод користам. Слушам и гледам. Тој го има најбрзо, уште 8-9саат сабајле.
За балканциве, ќе почекаш 2-3 дена.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Де бе, во школо не ве учат англиски, туку српски или хрватски?

Оваа епизода беше малце поспора (замисли може и тоа во овој вид на серии), што е нормално. Повторно истиот заклучок како и по првата епизода - серијава е закон!

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
ја ќе си чекам да излезат уште 3-4 епизоди па да си гледаам на раат.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Де бе, во школо не ве учат англиски, туку српски или хрватски?

Оваа епизода беше малце поспора (замисли може и тоа во овој вид на серии), што е нормално. Повторно истиот заклучок како и по првата епизода - серијава е закон!

Не ми е совршен англискиот, сакам 100% да разберам од тоа што се зборува.
Да се работеше за друга серија или филм што не ми се толку важни немаше да имам проблем да пуштам со англиски превод.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Очигледни беа мааните на ликот на Метју, ама некако мислам дека на ликот на Вуди маана ќе му бидат жените. Не дадоа до крај не знам дали затоа што глумците се со реноме па веројатно не прифакаат или се прескапи секс сцените ама мислам дека Вуди има нешто со онаа младата што дојде да му носи документи во полициската станица.
Spot On :) не дека беше тешко да се погоди, патем која ци*** ја извади типката !

Се сложувам со Родаст во целост, спора епизода ама ете барем навлеговме подлабоко во главните ликови оваа епизода беше повеќе за запознавање на нив одколку за некакво дејство поврзано со случајот !

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Мене ми се иде пред секоја епизода да си ја репризирам секоја претходна емитувана, до толку ми е добра серијата, така сега идната недела ќе ги изгледам пак двете :cenzura:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Закон епизода, поспоро дејство но поспоро што му служи на целта, да се запознаеме со ликовите и нивната позадина.
Глумата на Метју бесценета, каква цензура на емоции, страшен глумец станал.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
И крајот беше опасен :icon_lol:

Да видиме што следува во трета.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Можам комотно да кажам дека прв пат по долго време серија од само една епизода да ме навлечи целосно, па и вторава ми беше одлична, не ми сметаат и 100 вакви бавни епизоди, се додека има вакви мадафакерски дијалози, глума и мрачен амбиент. Осеќам тешки клифхенгери ни следуваат, ваљда Кол ќе ја легни од Харт жената, па ради тоа ќе се скараат (нели тоа е неизбежно) а еден long shot од прогноза е дека Харт е убиецот. Јебешга, и тој има dark side. Big time.

И да, нека му го дадат емито на Метју совреме.

Kajgana Shop

На врв Bottom