True Detective

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Што те чуди, отприлика толку се чека за повеќето серии со голем квалитет.
Оди Les Revenants да ја чекаш да те видам...
Се чуди затоа што вообичаено сериите излегуваат во истиот период секоја сезона. Е сега првата сезона беше во јануари, а новава во јуни некако не иде.

п. с во меѓувреме гледајте ја Bron/Broen
Највеќе ме чуди тоа што испадна вчера, дека емитувањето ќе започне од јуни 2015, а сите информации претходно велеа дека ќе започне исто ко првата сезоан, некаде на почетокот на 2015. То ми е ":eek:" .

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
#TrueDetectiveSeason2 to be set in California and 3 leading roles.

Како што читам Џесика Честејн и Кристијан Бејл се во потесниот круг, тоа би бил совршен кастинг за мене

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Признавам дека бев скептична ама предвидувам Vince Vaughn да развали во серијава. Ако серијата го задржи својот препознатлив меланхоличен и мрачен стил that is. Интересна комбинација сепак. А нели нешто се збореше дека ќе има и девојка во главна улога или ништо од тоа?

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Признавам дека бев скептична ама предвидувам Vince Vaughn да развали во серијава. Ако серијата го задржи својот препознатлив меланхоличен и мрачен стил that is. Интересна комбинација сепак. А нели нешто се збореше дека ќе има и девојка во главна улога или ништо од тоа?
Винс Вон треба да биде негативецот, така да засега останува само Колин Фарел како детектив, а требаат уште двајца, од тројцата најавени детективи за оваа сезона.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Мислам дека ќе биде добро, скептик бев за Вон, ама знам дека ќе растурат сите кој и да е у серијата :LOL:

“Troje policajaca i profesionalni kriminalac slijedom ubojstva moraju se snaći u mreži urote. Farrell je Ray Velcoro, korumpirani detektiv čija je odanost podijeljena između njegovih šefova u korumpiranoj policiji te mafijaša koji u šaci drži njegov šivot. Vaughn je Frank Seymon, profesionalni kriminalac kojem prijeti gubitak svog carstva nakon što njegov pokušaj legalnog poslovanja kvari ubojstvo poslovnog partnera.”

Kajgana Shop

На врв Bottom