True Detective

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Elisabeth Moss > Vince Vaughn = Colin Farrell = Taylor Kitsch

И пошто само у Мед Мен ја имам гледано Елизабет, и има таков флегматичен лик, некако тешко ми е да ја замислам у било која друга улога.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.737
Тејлор Кич бе? Не се озбилни. Сериозно мислат со Елизабет, Вон и Тејлор факинг Кич да конкурираат на фаци како Метју и Вуди со вакви фаци, овај Тејлор само за у плејбој е, погрешна насока одбрал, не би можел да го замислам како детектив. Елизабет ми е одвратна фаца и грдотија уште од Луди Мажи :D За Вон веќе се изјаснив дека е антипатичен и лош актер ама не знам заради што очекувам да изненади. Телјор хе хе, топ си е, таман за серијава пошто е римејк на Тропски Горештини и убаво ќе му стојат купаќите и хавајките со рејбан цвикот.
Ќе видиме што ќе излезе, искрено со изборов на актери сум тотално разочаран. Фарел ќе ја краде секоја сцена и ќе ебе мајки, у тоа сум сигурен.
Ova sto tuka go zboris vazese za Rust pred nekolku godini ama tipot eve oskarovec stana i site mu se klanjaat ...
Tejlor poseduva golem akterski potencijal, ova mu e sansata za golem napredok vo kariera, do dusa ko Gambit rasturi, se krena revolucija na netov sto ne go izbraa nego za da go glumi Gambit vo idnina a go izbraa faking tatum ( ne deka imam nesto protiv nego, ali on ko gambit ?!?! baska Tejlor predobro go ekranizirase toj lik ), vo The Normal Heart bese odlicen, isto i vo Lone Survivor.

H

HoT IcE

Гостин
Ova sto tuka go zboris vazese za Rust pred nekolku godini ama tipot eve oskarovec stana i site mu se klanjaat ...
Tejlor poseduva golem akterski potencijal, ova mu e sansata za golem napredok vo kariera, do dusa ko Gambit rasturi, se krena revolucija na netov sto ne go izbraa nego za da go glumi Gambit vo idnina a go izbraa faking tatum ( ne deka imam nesto protiv nego, ali on ko gambit ?!?! baska Tejlor predobro go ekranizirase toj lik ), vo The Normal Heart bese odlicen, isto i vo Lone Survivor.
The Normal Heart го немам гледано, ама ти верувам. Метју има страшна харизма, специфичен глас, интересен актер беше за гледање уште од смешните љубовни комедии, додека овој нема ни приближно таква харизма како Метју, затоа и го хејтам, и досега што го имам гледано ми нема оставено некаков впечаток и слично.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
collin farrel so irski akcent = ultra win

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Да не го развлекувам многу со долги коментари оти многу е кажано, маестрална серија, една од оние кои ќе ми останат у спомен. Глумата партали прави. Абе нема шанси ХБО да направи лоша серија, максимум може да биде просечна, а ова беше над просеците дефинитивно.

Баш сакам кога ќе се деси финта како во финалето на сезоната, сите очекувамве едно а се деси сосем друго, мелодраматичен крај и малце нијанса на спокојство низ трауматичното и депресивно сивило кое ја красеше целата серија во сите епизоди.

Ете како може една серија со реално клише приказна (култови, сериски убиици, сатанисти на високи позиции, педофилски цркви, глупи цајкани) да стане ремек дело, сепак се зависи од продукцијата, авторот и актерите.

W

wicked_1

Гостин
винс факинг вон? не заебавајте, па и колин фарел со неговиот глуп англиски акцент,
Меконахи со неговиот банален тексашки акцент подобар беше?

Колин Фарел е предобар пик, овие другиве не се ставаат у иста реченица со него, али ај може ќе бидат помалце досадни и нема да усерат скроз

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Не се нормални бе ... јуни 2015 :eek:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Се чуди затоа што вообичаено сериите излегуваат во истиот период секоја сезона. Е сега првата сезона беше во јануари, а новава во јуни некако не иде.

п. с во меѓувреме гледајте ја Bron/Broen

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Се чуди затоа што вообичаено сериите излегуваат во истиот период секоја сезона. Е сега првата сезона беше во јануари, а новава во јуни некако не иде.
Не верувам да се чуди за тоа. Такво смајли и таков коментар се приложени затоа што не му се чека. Мистеријата ќе ни ја реши он.
А и тоа дека излегуваат во ист период не е баш точно во зависност од дефиницијата за вообичаено.

Kajgana Shop

На врв Bottom