Си играш со оган.
Си играм good cop, bad cop на темава.
Оган жити цицките на љубовницата на Марти. Ја очекував дека ќе ме спалите на клада. Слабо.Си играш со оган.![]()
Не бе, зошто да те спалиме.Оган жити цицките на љубовницата на Марти. Ја очекував дека ќе ме спалите на клада. Слабо.![]()
Ova sto tuka go zboris vazese za Rust pred nekolku godini ama tipot eve oskarovec stana i site mu se klanjaat ...Тејлор Кич бе? Не се озбилни. Сериозно мислат со Елизабет, Вон и Тејлор факинг Кич да конкурираат на фаци како Метју и Вуди со вакви фаци, овај Тејлор само за у плејбој е, погрешна насока одбрал, не би можел да го замислам како детектив. Елизабет ми е одвратна фаца и грдотија уште од Луди МажиЗа Вон веќе се изјаснив дека е антипатичен и лош актер ама не знам заради што очекувам да изненади. Телјор хе хе, топ си е, таман за серијава пошто е римејк на Тропски Горештини и убаво ќе му стојат купаќите и хавајките со рејбан цвикот.
Ќе видиме што ќе излезе, искрено со изборов на актери сум тотално разочаран. Фарел ќе ја краде секоја сцена и ќе ебе мајки, у тоа сум сигурен.
The Normal Heart го немам гледано, ама ти верувам. Метју има страшна харизма, специфичен глас, интересен актер беше за гледање уште од смешните љубовни комедии, додека овој нема ни приближно таква харизма како Метју, затоа и го хејтам, и досега што го имам гледано ми нема оставено некаков впечаток и слично.Ova sto tuka go zboris vazese za Rust pred nekolku godini ama tipot eve oskarovec stana i site mu se klanjaat ...
Tejlor poseduva golem akterski potencijal, ova mu e sansata za golem napredok vo kariera, do dusa ko Gambit rasturi, se krena revolucija na netov sto ne go izbraa nego za da go glumi Gambit vo idnina a go izbraa faking tatum ( ne deka imam nesto protiv nego, ali on ko gambit ?!?! baska Tejlor predobro go ekranizirase toj lik ), vo The Normal Heart bese odlicen, isto i vo Lone Survivor.
Меконахи со неговиот банален тексашки акцент подобар беше?винс факинг вон? не заебавајте, па и колин фарел со неговиот глуп англиски акцент,
Што те чуди, отприлика толку се чека за повеќето серии со голем квалитет.Не се нормални бе ... јуни 2015![]()
Не верувам да се чуди за тоа. Такво смајли и таков коментар се приложени затоа што не му се чека. Мистеријата ќе ни ја реши он.Се чуди затоа што вообичаено сериите излегуваат во истиот период секоја сезона. Е сега првата сезона беше во јануари, а новава во јуни некако не иде.