True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Could work.. mada mislam deka nisto nema da stigne ni priblizno do prva sezona. Se mislam dali da si ja ostaam perfekcija i da ne gledam ponatamu.

Could work.. mada mislam deka nisto nema da stigne ni priblizno do prva sezona. Se mislam dali da si ja ostaam perfekcija i da ne gledam ponatamu.
Ако го направиш тоа, до крајот на животот ќе те прогонува мислата дека го плагираш Ио. ;) :P

Според изборов на актери, ќе биде некаде Бостон, Њујорк, така нешто? Мене ми се свиѓа изборот, ме изненади Метју, зошто да не и Винс.

Лос Анџелес ќе е местото, али ништо фенси, пак некој рурален дел. Кастингот уште не е официјално потврден, али сум за Винс. Фак ит, нека реставрира до крај кариери серијава. :D

Според изборов на актери, ќе биде некаде Бостон, Њујорк, така нешто? Мене ми се свиѓа изборот, ме изненади Метју, зошто да не и Винс.
LA ќе биде. Тоа мислам дека беше одамна познато.[DOUBLEPOST=1407415988][/DOUBLEPOST]BTW, Винс ќе е лошиот чичко. ;)

Разочаран тотално од изборот на актери, ама додека не почне не зборам пред време...

На прв поглед изборот е "meh" но тоа ти е исто како да оценуваш кастинг во Six Feet Under без ниедна изгледана епизода. Чим ги одбрале тие актери сигурно одговараат на замислата на ликовите. Ќе им дадам шанса па после ќе ги оценам.

Елизабет Мос ми е најокеј од сите...Тејлор Кич не е толку лош актер, Колин Фарел сите го знаеме добро.
Сеуште сум против Винс ама ајде.

Не е потврдена листата и се надевам дека нема да биде. Не сум фан на Колин, а за Винс :facepalm:

Како и да е одвај чекам да ја гледам втора сезона што веројатно како и првата ќе почне да се прикажува во јануари 2015та

Тејлор Кич бе? Не се озбилни. Сериозно мислат со Елизабет, Вон и Тејлор факинг Кич да конкурираат на фаци како Метју и Вуди со вакви фаци, овај Тејлор само за у плејбој е, погрешна насока одбрал, не би можел да го замислам како детектив. Елизабет ми е одвратна фаца и грдотија уште од Луди Мажи :D За Вон веќе се изјаснив дека е антипатичен и лош актер ама не знам заради што очекувам да изненади. Телјор хе хе, топ си е, таман за серијава пошто е римејк на Тропски Горештини и убаво ќе му стојат купаќите и хавајките со рејбан цвикот.
Ќе видиме што ќе излезе, искрено со изборов на актери сум тотално разочаран. Фарел ќе ја краде секоја сцена и ќе ебе мајки, у тоа сум сигурен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom