True Detective

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.149
Поени од реакции
37.709
Colin Farrell, Taylor Kitsch, Elisabeth Moss, и Vince Vaughn - КОНЕЧЕН ОДГОВОР! Thoughts?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
Could work.. mada mislam deka nisto nema da stigne ni priblizno do prva sezona. Se mislam dali da si ja ostaam perfekcija i da ne gledam ponatamu.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.149
Поени од реакции
37.709
Could work.. mada mislam deka nisto nema da stigne ni priblizno do prva sezona. Se mislam dali da si ja ostaam perfekcija i da ne gledam ponatamu.
Ако го направиш тоа, до крајот на животот ќе те прогонува мислата дека го плагираш Ио. ;) :P

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Според изборов на актери, ќе биде некаде Бостон, Њујорк, така нешто? Мене ми се свиѓа изборот, ме изненади Метју, зошто да не и Винс.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Лос Анџелес ќе е местото, али ништо фенси, пак некој рурален дел. Кастингот уште не е официјално потврден, али сум за Винс. Фак ит, нека реставрира до крај кариери серијава. :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.149
Поени од реакции
37.709
Според изборов на актери, ќе биде некаде Бостон, Њујорк, така нешто? Мене ми се свиѓа изборот, ме изненади Метју, зошто да не и Винс.
LA ќе биде. Тоа мислам дека беше одамна познато.[DOUBLEPOST=1407415988][/DOUBLEPOST]BTW, Винс ќе е лошиот чичко. ;)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Разочаран тотално од изборот на актери, ама додека не почне не зборам пред време...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
На прв поглед изборот е "meh" но тоа ти е исто како да оценуваш кастинг во Six Feet Under без ниедна изгледана епизода. Чим ги одбрале тие актери сигурно одговараат на замислата на ликовите. Ќе им дадам шанса па после ќе ги оценам.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Елизабет Мос ми е најокеј од сите...Тејлор Кич не е толку лош актер, Колин Фарел сите го знаеме добро.
Сеуште сум против Винс ама ајде.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Не е потврдена листата и се надевам дека нема да биде. Не сум фан на Колин, а за Винс :facepalm:

Како и да е одвај чекам да ја гледам втора сезона што веројатно како и првата ќе почне да се прикажува во јануари 2015та

H

HoT IcE

Гостин
Тејлор Кич бе? Не се озбилни. Сериозно мислат со Елизабет, Вон и Тејлор факинг Кич да конкурираат на фаци како Метју и Вуди со вакви фаци, овај Тејлор само за у плејбој е, погрешна насока одбрал, не би можел да го замислам како детектив. Елизабет ми е одвратна фаца и грдотија уште од Луди Мажи :D За Вон веќе се изјаснив дека е антипатичен и лош актер ама не знам заради што очекувам да изненади. Телјор хе хе, топ си е, таман за серијава пошто е римејк на Тропски Горештини и убаво ќе му стојат купаќите и хавајките со рејбан цвикот.
Ќе видиме што ќе излезе, искрено со изборов на актери сум тотално разочаран. Фарел ќе ја краде секоја сцена и ќе ебе мајки, у тоа сум сигурен.

Kajgana Shop

На врв Bottom