True Detective

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Го имаше Mud, го имаше Killer Joe, и Frailty како за почеток, што имал Винс Вон? :D
Surprise factor:D
Шала на страна од сабајле се напрегам да го сместам во TD атмосфера и ни за шанкер не ми иде. Али и Метју не ми беше посебно симпатичен пред TD.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Па барем е добар филм ако не друго XD

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Небитно е каков бил, битно е како ќе се покаже. Може ќе изненади како ММ, кој беше само по комедии, па последниве години се покажа у сосема друго светло, и одредени луѓе ги изненади позитивно. Од каков вид на филмови, во каков дојде.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Винс Вон ќе биде ок, ако глуми фрики.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Се надевам дека новата сезона нема да заврши така недоречена како првата, се беше одлично освен крајот имаше премногу дупки во приказната

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Inaku izbrale i zenska uloga, sporedna izgleda.
Па Elisabeth Moss, како една од детективите.
Али ништо официјално.[DOUBLEPOST=1407355244][/DOUBLEPOST]
Се надевам дека новата сезона нема да заврши така недоречена како првата, се беше одлично освен крајот имаше премногу дупки во приказната
И оптимистичкиот поглед на Кол на крајот ми беше тапа ако се земе во предвид дека фатија само пион кој не е некој фактор, додека култот ќе си продолжи со изопачените ствари.

H

HoT IcE

Гостин
Preteran hejt ima za Von na poslednive strani ama okej..jas naprotiv, ocekuvam od nego da ne iznenadi so gluma zatoa sto pregovara za uloga na negativec a so negoviot pivski stomak I faca ke go lichi na nekoj ubiec so izvrtena psiha..

Kajgana Shop

На врв Bottom