True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Го имаше Mud, го имаше Killer Joe, и Frailty како за почеток, што имал Винс Вон? :D

Surprise factor:D
Шала на страна од сабајле се напрегам да го сместам во TD атмосфера и ни за шанкер не ми иде. Али и Метју не ми беше посебно симпатичен пред TD.

Па барем е добар филм ако не друго XD

Небитно е каков бил, битно е како ќе се покаже. Може ќе изненади како ММ, кој беше само по комедии, па последниве години се покажа у сосема друго светло, и одредени луѓе ги изненади позитивно. Од каков вид на филмови, во каков дојде.

Винс Вон ќе биде ок, ако глуми фрики.

Се надевам дека новата сезона нема да заврши така недоречена како првата, се беше одлично освен крајот имаше премногу дупки во приказната

Inaku izbrale i zenska uloga, sporedna izgleda.
Па Elisabeth Moss, како една од детективите.
Али ништо официјално.[DOUBLEPOST=1407355244][/DOUBLEPOST]
Се надевам дека новата сезона нема да заврши така недоречена како првата, се беше одлично освен крајот имаше премногу дупки во приказната
И оптимистичкиот поглед на Кол на крајот ми беше тапа ако се земе во предвид дека фатија само пион кој не е некој фактор, додека култот ќе си продолжи со изопачените ствари.

Preteran hejt ima za Von na poslednive strani ama okej..jas naprotiv, ocekuvam od nego da ne iznenadi so gluma zatoa sto pregovara za uloga na negativec a so negoviot pivski stomak I faca ke go lichi na nekoj ubiec so izvrtena psiha..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom