Touch

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
ПЕРФЕКТ одлична прва епизода, пола бев наежен што е добро. :icon_lol:

Него колку глуп крај, безвеза. Требаше нешто БОООМ онака да те држи до наредна епизода.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Штом до сега не прочитав лош коментар за серијава, почнувам да ја гледам. Но зошто уште во старт ми создаваат маки па да ја даваат пак од март. :mad::(

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Новата серија ‘Touch’ стартуваше солидно

Специјалната премиера на новата серија ‘Touch’ на FOX стартуваше со солидни бројки, 3.9 рејтинг и 12 милиони гледачи. Новата серија на Кифер Сатерленд со овие бројки се искачи на 2-рото место на најгледани премиери на драмски сериии сезонава, веднаш зад ‘Once Upon a Time’ со 4.0 рејтинг. Важно е да се напомене дека ‘Touch’ го имаше и Американскиот Идол како претходник.
Во оваа серија Кифер Сатерленд глуми самохран татко кој живее со својот 11-годишен глув и аутистичен син, кој е опседнат со бројки и преку нив може да ги открие идните настани.
По оваа специјална премиера, ‘Touch’ оди на пауза и се враќа во својот редовен термин од понеделник, 19-ти март.

Извор

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Доволно ми беше да прочитам "Кифер" Во насловот за да ја ставам на торрент.
Изгледа како нешто веќе видено , numbers (серијата) on steroids во поинтересна замисла + Кифер :drk:. Очекувам нешто поразлично со многу драма и мајндфак моменти , без многу акција а со многу емоции. Нека има неповрзани епизоди колку сака...

Оп...torrent is downloaded :vozbud:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Многу ми е нереална серијава... :cenzura:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Многу ми е нереална серијава... :cenzura:
Кифер Сатерленд е тоталната спротивност на Шон Бин, нема ништо нереално. :D

Него, ова е само пилот нели, од кога е официјалниот старт !?

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Not sure if serious... or trolling.
Епа не е подфорумов ко така за тебе, врати се да програмираш.
Ај да си се доискажам...

Знам дека има многу sci-fi серии и голем број од нив ми се допаднале и сум ги изгледал. Али овдека едно 11 годишно аутистично дете да го контролира светот? Не мислиш дека е малце претерано?
А особено таа дешавката со мажот што му починала ќерката кога си ја виде на екраните на сред плоштад во Токио (или кај и да беше). I mean... WTF?!?! Колкава е веројатноста на толкав плоштад да прикажуваат слики од некое рандом семејство? И индиецот што ненадејно доби повик од операторката и со едноставно вадење на батеријата на 1 секунда пред крај ја демонтираше бомбата. Алал да му е.

Заради вакви работи серијава ми е претерано нереална. Too much use of the butterfly effect.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Единствено нереално ми е телефонот што не се празни :icon_lol:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Него тој типот што го бара телефонот заради ќерка му мислам дека и таа била од овие "посебниве" но некако умрела.

I

Intex

Гостин
Уууууу пичку матер!

Сцената на плоштадот ми ги крена сите влакна на телото.
Гушката меѓу таткото и синот исто.

Се чека март месец.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.733
Поени од реакции
34.311
Ај да си се доискажам...

Знам дека има многу sci-fi серии и голем број од нив ми се допаднале и сум ги изгледал. Али овдека едно 11 годишно аутистично дете да го контролира светот? Не мислиш дека е малце претерано?
А особено таа дешавката со мажот што му починала ќерката кога си ја виде на екраните на сред плоштад во Токио (или кај и да беше). I mean... WTF?!?! Колкава е веројатноста на толкав плоштад да прикажуваат слики од некое рандом семејство? И индиецот што ненадејно доби повик од операторката и со едноставно вадење на батеријата на 1 секунда пред крај ја демонтираше бомбата. Алал да му е.

Заради вакви работи серијава ми е претерано нереална. Too much use of the butterfly effect.
Не го контролира, туку го "гледа" и со соодветни алатки како бауер може да смени нешто.
Второ, како да не си досфатил, семејството не беше воопшто рандом, туку беше аплоадирано сосе клипот од девојката што пее, пријател на женските кои стартуваа фан клуб и клипот went viral. Индиецот не доби ненадејно повик, туку тоа беше телефонот на човекот кој си го гледаше семејството, се јави до операторот оти беше недостапен и таа ја заврши работата за него, додека беше on hold. И сето тоа е концептот, наводно поврзаност, луѓе кои им е судено да се "допрат".

И мене ме импресионираше, само ме разочара во што мислам дека ќе се претвори, и мислам дека нема многу да го објаснат патернот. И така. Фина серија.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Не го контролира, туку го "гледа" и со соодветни алатки како бауер може да смени нешто.
Второ, како да не си досфатил, семејството не беше воопшто рандом, туку беше аплоадирано сосе клипот од девојката што пее, пријател на женските кои стартуваа фан клуб и клипот went viral. Индиецот не доби ненадејно повик, туку тоа беше телефонот на човекот кој си го гледаше семејството, се јави до операторот оти беше недостапен и таа ја заврши работата за него, додека беше on hold. И сето тоа е концептот, наводно поврзаност, луѓе кои им е судено да се "допрат".

И мене ме импресионираше, само ме разочара во што мислам дека ќе се претвори, и мислам дека нема многу да го објаснат патернот. И така. Фина серија.
Па тоа и го кажав де. Too much use of the butterfly effect.
А клипот што се појавува на плоштад ајде-де. Вирално видео. Али што мајка бараа сликите?!?! Зарем има некој човек на светов што ќе објави приватни слики од некое рандом семество на огромни екрани на сред плоштад во еден од најголемите градови во светот? Која би била поентата на тоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom