Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.958
Алкатраз, оваа, Хоумленд, Теранова......а реков дека нема да почнувам нови серииfu
сеа треба и оваа да ја глеам

Алкатраз, оваа, Хоумленд, Теранова......а реков дека нема да почнувам нови серииfu
сеа треба и оваа да ја глеам
Not sure if serious... or trolling.Многу ми е нереална серијава...![]()
Кифер Сатерленд е тоталната спротивност на Шон Бин, нема ништо нереално.Многу ми е нереална серијава...![]()
Ај да си се доискажам...Not sure if serious... or trolling.
Епа не е подфорумов ко така за тебе, врати се да програмираш.
На терористите празен им стигнал, и рекоа нели дека ги напуниле сите.Единствено нереално ми е телефонот што не се празни![]()
Не го контролира, туку го "гледа" и со соодветни алатки како бауер може да смени нешто.Ај да си се доискажам...
Знам дека има многу sci-fi серии и голем број од нив ми се допаднале и сум ги изгледал. Али овдека едно 11 годишно аутистично дете да го контролира светот? Не мислиш дека е малце претерано?
А особено таа дешавката со мажот што му починала ќерката кога си ја виде на екраните на сред плоштад во Токио (или кај и да беше). I mean... WTF?!?! Колкава е веројатноста на толкав плоштад да прикажуваат слики од некое рандом семејство? И индиецот што ненадејно доби повик од операторката и со едноставно вадење на батеријата на 1 секунда пред крај ја демонтираше бомбата. Алал да му е.
Заради вакви работи серијава ми е претерано нереална. Too much use of the butterfly effect.
Па тоа и го кажав де. Too much use of the butterfly effect.Не го контролира, туку го "гледа" и со соодветни алатки како бауер може да смени нешто.
Второ, како да не си досфатил, семејството не беше воопшто рандом, туку беше аплоадирано сосе клипот од девојката што пее, пријател на женските кои стартуваа фан клуб и клипот went viral. Индиецот не доби ненадејно повик, туку тоа беше телефонот на човекот кој си го гледаше семејството, се јави до операторот оти беше недостапен и таа ја заврши работата за него, додека беше on hold. И сето тоа е концептот, наводно поврзаност, луѓе кои им е судено да се "допрат".
И мене ме импресионираше, само ме разочара во што мислам дека ќе се претвори, и мислам дека нема многу да го објаснат патернот. И така. Фина серија.