Јас имаМ Тотал, квалитетот е супер не сецка, канали си има све живо и диво, ако сакаш ќе ти ги пратам сите канали во приватна порака(ги има и во темата за Тотал). Само можам да ти го пофалам, е може малце сметките ќе ти каснат па ќе ти се појавува една порака на екранот дека не си платил, ама ќе си потпуниш една пп10 уплатница и ќе си уплатиш во пошта/банка(доколку ти каснат сметките-јас си ги плаќам на пп10 ) но тоа не е некој проблем. Ресиверот земи си го на користење, НЕ ГО КУПУВАЈ(зошто ако се расипе, кажи му чао). Сеа ќе ти ги пратам каналите.Zakonceto, ти имаше тотал па ако може да пишеш твое искуство, како е квалитетот, дали сецка сликата, подршка на корисници и уопште маните на тотал, ако не ти е тешко
ми истекува договорот со близу па си барам нов оператор![]()
Не(сега за сега, мислам дека наскоро можеби ќе ја има, ама за тоа не се знае уште а плус и интернет треба).HBO OD видеотеката ја има ли на Тотал тв?
зависи од цена, ако ја стават понудата 1000 денари за двете би имале, а за повеќе нема шансиАко напраат и во Македонија интернет како во Србија можеби ќе се префлат многу луѓе на Тотал тв
Страната ја уредуваат тие од Белград, затоа има многу грешки. Не ја уредуваат нашите.„веКе од 399“
И уште малку доколку сакате, еве ви: „од 15 ОКТОБРА“
![]()
Па знам, но треба да си вработат некој што стварно знае Македонски, а не вака.Страната ја уредуваат тие од Белград, затоа има многу грешки. Не ја уредуваат нашите.![]()
и горе десно зборот „Страни корисник“ е на српски„веКе од 399“
И уште малку доколку сакате, еве ви: „од 15 ОКТОБРА“
![]()
прочитај повторнои горе десно зборот „Страни корисник“ е на српски
Кој „страни корисник“, убаво си пишува „СТАНИ корисник“ ?!и горе десно зборот „Страни корисник“ е на српски
Убаво викаш, нека прочита повторнопрочитај повторно![]()
Мене ми е битна услугата, а не веб страната или сметките.Па знам, но треба да си вработат некој што стварно знае Македонски, а не вака.
аууууу и јас заникадеКој „страни корисник“, убаво си пишува „СТАНИ корисник“ ?!
Убаво викаш, нека прочита повторно![]()