TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
26 април 2012
Мислења
205
Поени од реакции
123
Zakonceto, ти имаше тотал па ако може да пишеш твое искуство, како е квалитетот, дали сецка сликата, подршка на корисници и уопште маните на тотал, ако не ти е тешко :)
ми истекува договорот со близу па си барам нов оператор :vozbud:

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Zakonceto, ти имаше тотал па ако може да пишеш твое искуство, како е квалитетот, дали сецка сликата, подршка на корисници и уопште маните на тотал, ако не ти е тешко :)
ми истекува договорот со близу па си барам нов оператор :vozbud:
Јас имаМ Тотал, квалитетот е супер не сецка, канали си има све живо и диво, ако сакаш ќе ти ги пратам сите канали во приватна порака(ги има и во темата за Тотал). Само можам да ти го пофалам, е може малце сметките ќе ти каснат па ќе ти се појавува една порака на екранот дека не си платил, ама ќе си потпуниш една пп10 уплатница и ќе си уплатиш во пошта/банка(доколку ти каснат сметките-јас си ги плаќам на пп10 ) но тоа не е некој проблем. Ресиверот земи си го на користење, НЕ ГО КУПУВАЈ(зошто ако се расипе, кажи му чао). Сеа ќе ти ги пратам каналите.

Сите што имаат Тоталтв, од утре на местото на Авала ќе биде пуштен каналот Пинк2(новиот канал на телевизија Пинк).
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 21:03 ---
HBO OD видеотеката ја има ли на Тотал тв?
Не(сега за сега, мислам дека наскоро можеби ќе ја има, ама за тоа не се знае уште а плус и интернет треба). :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.012
Поени од реакции
8.333
Ако напраат и во Македонија интернет како во Србија можеби ќе се префлат многу луѓе на Тотал тв

Член од
26 април 2012
Мислења
205
Поени од реакции
123
Ако напраат и во Македонија интернет како во Србија можеби ќе се префлат многу луѓе на Тотал тв
зависи од цена, ако ја стават понудата 1000 денари за двете би имале, а за повеќе нема шанси

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
„веКе од 399“

И уште малку доколку сакате, еве ви: „од 15 ОКТОБРА

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Страната ја уредуваат тие од Белград, затоа има многу грешки. Не ја уредуваат нашите. :)
Па знам, но треба да си вработат некој што стварно знае Македонски, а не вака.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Па знам, но треба да си вработат некој што стварно знае Македонски, а не вака.
Мене ми е битна услугата, а не веб страната или сметките. :) Што ако другиве оператори имаат убав дизајн и сметки кога имаат катастрофални услуги? Ако треба нека ми дадат и обична сметка без слики само пишувано ама да имаат добра услуга, а веб страница не мора ни да имаат(што е до мене). :D :)

Kajgana Shop

На врв Bottom