TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
зошто не се потрудат МТВ и Телма да ги вклучат
Епа и ја тоа се прашувам, кога ги прашав МТВ ми рекоа дека се во преговори со Тоталтв за да го пуштат МТВ1 на Тоталтв, а МТВ најверојатно не лаже и можеби наскоро ќе се појави на Еутелсат 16A. За Телма не знам.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Да ве прашам,во сите ли пакети ги има HBO бесплатно?
HBO не е бесплатен на Тоталтв, доколку го земеш пакетот во комбинација со други пакети ти е 190ден, а доколку го земеш само HBO(значи само за два канала на Тоталтв) ќе плаќаш 250ден.(ама не верувам дека ќе земеш Тоталтв само за HBO, ќе си земеш и други пакети). :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
HBO не е бесплатен на Тоталтв, доколку го земеш пакетот во комбинација со други пакети ти е 190ден, а доколку го земеш само HBO(значи само за два канала на Тоталтв) ќе плаќаш 250ден.(ама не верувам дека ќе земеш Тоталтв само за HBO, ќе си земеш и други пакети). :)
Исто и за порничите е?:D

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
И покрај тоа што немам TotalTV, ќе ти одговорам. Кликни си овде: http://www.totaltv.tv/Ponuda/612/Paketi.shtml и види си убаво. Пакетите Plus, Pink music и Club X мора да се комбинираат со друг пакет. Порничите ќе те чинат 124 Ден.
Точно, порничите се во комбинација со други пакети, не можат само тие да се земат. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom