Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто?
Јас мислам дека утре Челзи и Тотенхем се најсигурни пошо се домакини и не само победа туку и пласнам ќе пробат да осигураат уште утре.
Не викам дека не, него само кажав дека сите 4 нема шанса да излезат ко што треба, бар според мене. Ова ЛЕ ми е најпоганото натпреварување, многу се мести тука и тимовите не ја прикажуваат својата реална силина. Тотенхем може ќе се откаже од натпреварувањево и ќе се препушти на борбата за ЛШ во Премиер Лигата, па затоа и му пишав дека може ќе кикса. :)

Зошто?
Јас мислам дека утре Челзи и Тотенхем се најсигурни пошо се домакини и не само победа туку и пласнам ќе пробат да осигураат уште утре.

Не се залетувај по Челзи мој совет. У една недела 5 утакмици играат. А во првенството им гори , сите почнаа да ги стасуваат.

Кој стручњаци се појавиле на темава то е чудо. Реал Х ќе го играле па ми бараат кај има најголем коефициент :S Прекинете со поддавање, нема ни разбирачка а ни иднина во вас. ПОЗ.

Кој стручњаци се појавиле на темава то е чудо. Реал Х ќе го играле па ми бараат кај има најголем коефициент :S Прекинете со поддавање, нема ни разбирачка а ни иднина во вас. ПОЗ.
То е така затоа што по обичај играме на очигледните фаворити како во случајов Баерн, Барса, Реал и Дортмунд, а поучени од искуството да не дупат баш таквите, пробуваме да ги “заебеме“ еднаш кладилниците :D ама тешко ни оди....ко да имаат машина за патување во иднината да ги ебам :pos:

То е така затоа што по обичај играме на очигледните фаворити како во случајов Баерн, Барса, Реал и Дортмунд, а поучени од искуството пробуваме да ги “заебеме“ еднаш кладилниците :D ама тешко ни оди....ко да имаат машина за патување во иднината да ги ебам :pos:

Абе да беа на гости, како ми како да сватам некако, Турција, пекол на трибини, ова она, ама овде во оваа ситуација, со овој тим на Реал, Мур на чело на тимот барате Х од најслабата екипа од 8те.. ама ајде кој како решил така нека игра. Да бев тука ќе ви понудев 20 коеф за Х кај мене да уплатите. :)

Абе да беа на гости, како ми како да сватам некако, Турција, пекол на трибини, ова она, ама овде во оваа ситуација, со овој тим на Реал, Мур на чело на тимот барате Х од најслабата екипа од 8те.. ама ајде кој како решил така нека игра. Да бев тука ќе ви понудев 20 коеф за Х кај мене да уплатите. :)

И јас им нудев 200 после натпреварот, ама џабе...

Иначе, ке ја проследам групава тука ако се покажат како добри прогнозери...

872n.jpg

http://www.rezultati.com/utakmica/fTlh8mze/#detalji-utakmice

кај се прочита тоа дека Принтезис нема да игра? предходното коло играше..
инаку има еден куп комбинации кој ако загуби нема да помине..може да се случи и Макаби од 2ро ако се поклопат да не оди понатаму.

olympiacos-basketball.png
- Pero Antic sat out Olympiacos’s Greek League victory on Monday, but is expected to face Khimki without problems.
- Dimitris Mavroeidis will be out till late April as he recovers from knee surgery.
- Vangelis Mantzaris is out indefinitely with a knee injury.

Кавала - Куманово 1хендикеп 1.60(-2.5)
Во спортлифе ја блокираа,во копачка уште ја има,днска ке ги одмарамо Димчевскога,Уроша,Костоскога,сви наши првотимци ке се штедимо,затој што у суботу играмо сс Мзт,а и плус много смо слаби у гости,такој без проблем требало би да искочи.

Кавала - Куманово 1хендикеп 1.60(-2.5)
Во спортлифе ја блокираа,во копачка уште ја има,днска ке ги одмарамо Димчевскога,Уроша,Костоскога,сви наши првотимци ке се штедимо,затој што у суботу играмо сс Мзт,а и плус много смо слаби у гости,такој без проблем требало би да искочи.

Брат колко си сигуран дека нема да играв овија троичка?

Брат колко си сигуран дека нема да играв овија троичка?
Луковиќ влече малу повреду такој и да игра,нема много да игра,Димчевски не е ни отпутуваја,а Костоски можда ке игра и он ама малце,искача брат според мене 3 коша ли овија неможев да не тепав,слаби смо у гости,мора да се чувамо за у суботу,ке треба много кондиција за против Мзт.

Унгарија - Хрватска ја изиграв двојка.
Згрешив или не?

во Шпанија ги тепаа 30-21 но сеа се ослабени на крила ама па Лацкович ќе игра..тежок меч ама Хрватите имаат шанси добри..

Чешка(+2.5) - Германија 1
Каха Лаборал - Сиена 1
Шведска - Полска 1
Бенфика - Њукасл 1

Луковиќ влече малу повреду такој и да игра,нема много да игра,Димчевски не е ни отпутуваја,а Костоски можда ке игра и он ама малце,искача брат според мене 3 коша ли овија неможев да не тепав,слаби смо у гости,мора да се чувамо за у суботу,ке треба много кондиција за против Мзт.

Сменива га хендикеп, сга е 5 ...не дека прави разлику, ама изгледа очекуе се да изгубимо,.. Него и овија много боси упм...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom