Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
онака денеска колку да се прати нешто
Бенфика - Њукасл - Х-1
Челзи - Рубин - SW1 (Сигурна победа без примен гол)
Фенербахче - Лацио - Х
Тотенхем - Базел - DP1 (Дупла победа)

Челзи 1
Тотенхем 1
Барселона Регал 1
за 150= 500 :cool:

и Њукасал сум сигурен дека ке биде 0-2 гола ,6 пати во серија излевале 0-2 гола во куп на уефа

Benfika X-1
Chelsea X-1
--
18

Chelsea 3+
Benfika 2-3
Fener 2-3
Totnem 2-3
--
14.4

Лоша работа испадна со ,,дојавиве'' пошто секое второ детенце отвара страна на фб за типови и дојави, па еднаш ќе препише од некој што разбира и ќе погоди дојава,а во меѓу време 10 што ќе ги утне ќе ги избрише и баш од кога ќе погоди ќе видиме некоја, ќе си речеш разбира и отидоа парите. За тоа најубаво без многу лакомење најди 4 најсигурни од петок до понеделник стај им пари фати си...

Лоша работа испадна со ,,дојавиве'' пошто секое второ детенце отвара страна на фб за типови и дојави, па еднаш ќе препише од некој што разбира и ќе погоди дојава,а во меѓу време 10 што ќе ги утне ќе ги избрише и баш од кога ќе погоди ќе видиме некоја, ќе си речеш разбира и отидоа парите. За тоа најубаво без многу лакомење најди 4 најсигурни од петок до понеделник стај им пари фати си...
Брат да се фаќаше така лесно, досега пара ќе имав...не еднаш таквите “најсигурни“ ме заебале, а и скоро сите тука...повеќе ти се исплаќа рандом, утакмици со 2 и кусур коеф онака да ги бираш без врска, поголем процент ќе имаш на погоденост отколку да ги играш Лион, Атлетико, Лацио и остали кога играат дома :cautious:
Јас ја пишав да ви кажам право Сиена 2-ка чиста на 3.8 коеф на 3 евра...Од овие Каха преку такво ми е од шо играат променливо, само за да те паднат на ливче...е ќе видиме сега кој ќе се смее на крај...
--- надополнето: 4 април 2013 во 21:42 ---
Ајде сега да видиме кој ја имаше Тотенхем 1, 1&3+ пишано? :D

Да ми објасни некој push како се смета на bet365?

Чешка(+2.5) - Германија 1
Каха Лаборал - Сиена 1
Шведска - Полска 1
Бенфика - Њукасл 1

(y)

Сиена била во подобра форма од Каха Лаборал што не ќе прочиташ :cuc:

Хофенхајм - Фортуна 1, 2 коеф.

Хофенхајм моментално се чорба на векот и плус се испаднати..не знам по која основа денес ќе победат
--- надополнето: 5 април 2013 во 09:19 ---
(y)

Сиена била во подобра форма од Каха Лаборал што не ќе прочиташ :cuc:

не ме разбра убаво..напишав Сиена се во подобра форма од самата Сиена што беа претходно, а Каха не ја спомнав во тој контекст..ама ете онај Ночиони му ја изеба мамицата вчера

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom