Mислиш обратно аргентина - бразил 1 ?brazil - argentina 1 rakomet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mислиш обратно аргентина - бразил 1 ?brazil - argentina 1 rakomet
Ај и ти па сега не ме предомислувај тамам тргнав да ги уплатам со хендикеп Чилеанцивеne mu e, ovie cile se APLA amateri, samo so nasive dupki izigraa verojatno najlosata utakmica u zivot, pa licese deka imaat neso kolku tolku. a i pak najlosa utakmica, i 30 gola im dadovme. realno po jacina trebase 45-20 da zavrsi
И во Моцарт ја немаКопиљињава од Спортлајф ја имет тргнато Чиле од понуда .. глупаци бре .
Зошто никој не го спомна Јувентус до сега се чудам .. 2 кикса по ред ќе е чудно за нив после поразот на домашен терен со играч повеќе уште една утакмица да не земат бодови ќе е многу , Парма е добар домаќин али сепак мислам дека ќе победи јуве минимално 0-1 , 1-2 ,0-2 .
И заприметете малце на Висе , пред 2 сезони играле 2 утакмици и двете утакмици прелаз x-2 , лани двете утакмици 1-1 годинава првата утакмица x-1 ако имаат јака соработка оваа би требало x-1 да биде или посигурно 1 обичен , али повеќе би ризикувал на 5.40 коеф отколку на 2.50![]()
За Сити нема да играат Јаја, Насри, Агуеро и Коларов.Арсенал нема да победи против Сити не пак 1- 1 да влезит .
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 11:53 ---
betinfo.cc
Iceland - Chile - T2- (24,5) @ 1,90
France - Montenegro T1+ (30,5) @ 1,90
ima be ,, so igra te interesira ?Ја има во додаток Чиле бе во Спорт Лајф. Или не даваат да се уплаќа ? На голови даваат ли?
Чиле помалку од 25 да дадеima be ,, so igra te interesira ?