Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ne mu e, ovie cile se APLA amateri, samo so nasive dupki izigraa verojatno najlosata utakmica u zivot, pa licese deka imaat neso kolku tolku. a i pak najlosa utakmica, i 30 gola im dadovme. realno po jacina trebase 45-20 da zavrsi
Ај и ти па сега не ме предомислувај тамам тргнав да ги уплатам со хендикеп Чилеанциве :D
Многу им е 11 разлика на Исланѓаниве.Да Чиле се слаба ререзентација и да Исланд се јаки ама сепак 11 разлика е многу за екипа како Исланд. Да играа со Хрватска,Шпанија или Франција некако ќе сфатев ама вака не ми се верува да победи Исланд убедливо.

Зошто никој не го спомна Јувентус до сега се чудам .. 2 кикса по ред ќе е чудно за нив после поразот на домашен терен со играч повеќе уште една утакмица да не земат бодови ќе е многу , Парма е добар домаќин али сепак мислам дека ќе победи јуве минимално 0-1 , 1-2 ,0-2 .
И заприметете малце на Висе , пред 2 сезони играле 2 утакмици и двете утакмици прелаз x-2 , лани двете утакмици 1-1 годинава првата утакмица x-1 ако имаат јака соработка оваа би требало x-1 да биде или посигурно 1 обичен , али повеќе би ризикувал на 5.40 коеф отколку на 2.50 :D

Hmmm, што знам... И ја ја играв двојка, гледам колкав ризик е... Ми мириса на х-х...

46331999.jpg

тунис е добра репрезентација ќе биде тежок меч според мене не се залетувајте на Германија...

Визе и Каљари дабл за од рано од ракометите покасно

Мои мислења па вие како сакате:

Катар-Македонија 2 хен (-5.5) нашиве треба појако да изиграат денеска, пошто треба да темпират форма за со исланд и русија, нема веќе лабаво. То вчера беше апла местенка, се влечеа по терен, не им се играше. Очекувам лесна победа, со мин. 30 дадени гола :)

Чиле-Исланд 2 хен (11.5) И овде исто очекувам сериозна игра од Исланд. нека не ве лажи она од Чиле вчера, боси се дотука бидува.

Тунис-Германија 2-ка чиста. Остај ти тоа млади германците ова-она. На ваквите утакмици тие го градат тимот.

Ја има во додаток Чиле бе во Спорт Лајф. Или не даваат да се уплаќа ? На голови даваат ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom