Mислиш обратно аргентина - бразил 1 ?brazil - argentina 1 rakomet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mислиш обратно аргентина - бразил 1 ?brazil - argentina 1 rakomet
Ај и ти па сега не ме предомислувај тамам тргнав да ги уплатам со хендикеп Чилеанцивеne mu e, ovie cile se APLA amateri, samo so nasive dupki izigraa verojatno najlosata utakmica u zivot, pa licese deka imaat neso kolku tolku. a i pak najlosa utakmica, i 30 gola im dadovme. realno po jacina trebase 45-20 da zavrsi
И во Моцарт ја немаКопиљињава од Спортлајф ја имет тргнато Чиле од понуда .. глупаци бре .
Зошто никој не го спомна Јувентус до сега се чудам .. 2 кикса по ред ќе е чудно за нив после поразот на домашен терен со играч повеќе уште една утакмица да не земат бодови ќе е многу , Парма е добар домаќин али сепак мислам дека ќе победи јуве минимално 0-1 , 1-2 ,0-2 .
И заприметете малце на Висе , пред 2 сезони играле 2 утакмици и двете утакмици прелаз x-2 , лани двете утакмици 1-1 годинава првата утакмица x-1 ако имаат јака соработка оваа би требало x-1 да биде или посигурно 1 обичен , али повеќе би ризикувал на 5.40 коеф отколку на 2.50![]()

За Сити нема да играат Јаја, Насри, Агуеро и Коларов.Арсенал нема да победи против Сити не пак 1- 1 да влезит .
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 11:53 ---
betinfo.cc

Iceland - Chile - T2- (24,5) @ 1,90
France - Montenegro T1+ (30,5) @ 1,90
Како не го видов типов за голови на Чиле...
ima be ,, so igra te interesira ?Ја има во додаток Чиле бе во Спорт Лајф. Или не даваат да се уплаќа ? На голови даваат ли?
Чиле помалку од 25 да дадеima be ,, so igra te interesira ?