Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ај едно прашање. На оваа страната dobet.com каде што дават почетни 10е при регистрација и без да депозираш дали може да ги извадиш. Знам стануваше нешто муабет тука но не обрнав внимание. Сакам да знам бидејќи јас имам веќе 50е и се сеќавам дека само над 100е може да извадиш.
Некој???

ако некој сака да проба. ми ја пратија тамворт 1 за денес, па ако сакате... јас ја играм синглче за 1000 ден на едно ливче, ја комбинирам со порто 1 и жилина 1 на друго ливче за 500 ден
позз
тамворт си влезе без проблем. се дуплирав на првото ливче. сеа уште порто и жилина за тројно на второто ливче... :D

kvote3.jpg

:pos:

абе нека си ебе матер ... виго тепа 2-1 а фиорентина прима гол у 90+ од пенал пффф значи толку да сум несреќен човек нема граници ......:place:

Стандарт огно да ги изгори..сите пари што ги заработуваат за лекој да ги употребат ..
за утре одиме

Порто-1 1.20
Челзи-1 1.40
Витезе-1 1.8
Реимс-1X 1.35

да му ебамс е најмило на оние витезе дај боже да испоцркаат да изумрат до вечер а утре мајкаму и татко му на гробишта да одат..не е можно не е можно сите пари си ги дадов за некои умрени како стандарт и витезе кои дома со послаби противници неможат да победат а човек да ги пиши ГГ 0-0 ќе се здрви утакмицата
најмилото нивно

да му ебамс е најмило на оние витезе дај боже да испоцркаат да изумрат до вечер а утре мајкаму и татко му на гробишта да одат..не е можно не е можно сите пари си ги дадов за некои умрени како стандарт и витезе кои дома со послаби противници неможат да победат а човек да ги пиши ГГ 0-0 ќе се здрви утакмицата
најмилото нивно

аман бе, што напрај ти, како тргна до година ке нема кој да игра фудбал, ке нема на кого да се кладиме.

тамворт си влезе без проблем. се дуплирав на првото ливче. сеа уште порто и жилина за тројно на второто ливче... :D
кој ме послуша, со здравје да си ги троши парите.

најмилото нивно
Кај ги најде баш овие Холанѓаниве...маме им е*ам,боље да си си играл Псж 2 :)

Џони,требало Динамо Загреб да ја стаиш :D

И дај кажете за денеска нешто,јас ќе пишам едно ливче од она добивка 100% плус у Копачка,може ќе се посреќи :P

Ее после војна сите смо генерали:D,инаку за утре
Њукасал 1
Сити 1
Бенфика 2
Лион 2
Наполи 2

За утре:
Сампдориа - 1 2.15
Болоња - 1 1.8
Бенфика - 2 1.5

Друго:
Марсеј - 1 1.45