Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
1.25 за Пелистер со Миравци :eek:

Пелистер > Барса :D

Sepahan - Al Ahli 1 @ 1.85
Huddersfield - MK Dons GG3+ @ 2.30
Guadalaraja - Celta Vigo 2 @ 1.70
Mioveni - CFR Cluj 2 @ 1.25
Fylkir - Akrenes GG3+ @ 1.80
16.2koef

Се разбира некој во евровизија бе? во секое полуфинале гледам има по 18 држави, колку од нив продолжуваат во финале? и колку се наоѓаат во финале... значи колку ке има во финалето и по колку од полуфинале продолжуваат во финале...!

Се разбира некој во евровизија бе? во секое полуфинале гледам има по 18 држави, колку од нив продолжуваат во финале? и колку се наоѓаат во финале... значи колку ке има во финалето и по колку од полуфинале продолжуваат во финале...!

Одат по 10 од двете полу-финалиња и + домаќинот, Германија, Шпанија, Англија и Италија(99% за Италија). Така беше другиве години.
--- надополнето: 15 мај 2012 во 16:55 ---

Одат по 10 од двете полу-финалиња и + домаќинот, Германија, Шпанија, Англија и Италија(99% за Италија). Така беше другиве години.

Има две полуфиналиња. Од секое полуфинале по 10 идат во финале. Во финале се оние од лани кои завршија од 1-5 место и домаќинот.
http://www.eurovision.tv/page/baku-2012#Live in Baku

Има две полуфиналиња. Од секое полуфинале по 10 идат во финале. Во финале се оние од лани коа завршија од 1-5 место и домаќинот.
http://www.eurovision.tv/page/baku-2012#Live in Baku

значи фо финале се 26 земји според тебе така, 10 од првото полуфинале, 10 до второто, и 5+1 така?

значи фо финале се 26 земји според тебе така, 10 од првото полуфинале, 10 до второто, и 5+1 така?
Да вкупно се 26 во финале имаш повеќе инфо на линкот разгледај се кои ќе учествуваат и кои ќе ги пејачи ќе ги преставуваат. А инаку во која обложувалница го има ова да се типува која ќе иде во финале и како се движат коеф и колку најмалку држави може да се типуваат?

Сам хот типс фром ми :pos:

Nole - Tomic (+6.5) 2 Хен.Гемови
Добар ми се виде вчера Томич . 6-3 6-3 или 6-4 6-2 е многу возможно да извади.

Сан Антонио - Клиперс Тим1 +100.5 идат преку Мамузите , 10 дена одмараа , ќе летаат кошеви вечер.

Дизелдорф - Херта ГГ3+ - 2.20 коефициент , мераци .

Тексас - Канзас 1 1.40 . Тексас во Топ3 е во МЛБ . Првиот меч Канзаз го изненади Тексас , денес ќе си го добијат.

Сан Антонио - Клиперс Тим1 +100.5 идат преку Мамузите , 10 дена одмараа , ќе летаат кошеви вечер.

Тексас - Канзас 1 1.40 . Тексас во Топ3 е во МЛБ . Првиот меч Канзаз го изненади Тексас , денес ќе си го добијат.
Томич каква мака му зададе на Вимболдон лани.Незнам како ја доби таа Џокович послабо играше.

Ова добро ти беше за Дизелдорф ама Канзас како си го доби :pos:

Ова добро ти беше за Дизелдорф ама Канзас како си го доби :pos:

У 2 саат по полноќ играат , што се смееш? Ти го гледаш резултатот од синоќа меѓу овие два тима.

Дизелдорф влезе , и Томич влезе низ иглени уши . Ајде уште америчкиве спортови , и за 100че , 1100 денари .:cuc:

Znae li nekoj kako racunaat vo kladilnici Premier za prekinat natprevar..Konkretno Cladalahara- Selta...ja imam 2,0:3 beshe rezultatot..i prekinata vo 83 min,nema da se prodolzi kolku sto vidov...

Znae li nekoj kako racunaat vo kladilnici Premier za prekinat natprevar..Konkretno Cladalahara- Selta...ja imam 2,0:3 beshe rezultatot..i prekinata vo 83 min,nema da se prodolzi kolku sto vidov...

http://www.premier-oblozuvalnici.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=37&Itemid=69
Како што читам, изгледа 1 коефициент ќе биде, ќе ти се намали добивката за таа сума.
Порано добро беше, ако се прекине над 75 минута, се рачува активниот резултат.

Fala brat....Ednas kaj niv fakam pari i pravila glupi,a ja uste po glup so igram tamu!!Singl mi beshe inace...JBG,i so e najloso treba da cekam do petok da mi gi vratat parite:)

I jas ja cekav i samo selta 2,za dobivka.Posto se prekina poradi problemi so reflektorite najverojatno kje se racuna so koeficient 1~
--- надополнето: 15 мај 2012 во 23:10 ---
Fala brat....Ednas kaj niv fakam pari i pravila glupi,a ja uste po glup so igram tamu!!Singl mi beshe inace...JBG,i so e najloso treba da cekam do petok da mi gi vratat parite:)
Mozebi do petok t.e do krajot na koloto kje se doigra natprevarot,pa kje si ja fatime selta i jas i ti!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom